Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В «Чернігів-Авто» представлено КІА Sportage Limited Edition та Корейське RIO

Українські автолюбителі мають унікальну можливість придбати КІА Sportage з покращеними комплектаціями в обмеженій кількості - Limited Edition. Найпопулярніша модифікація КІА Sportage 1,7 Diesel, Base тепер пропонується з ще більш багатим оснащенням.

Українські автолюбителі мають унікальну можливість придбати КІА Sportage з покращеними комплектаціями в обмеженій кількості - Limited Edition.

 
Найпопулярніша модифікація КІА Sportage 1,7 Diesel, Base тепер пропонується з ще більш багатим оснащенням. Обмежена серія Limited Edition додатково включає в себе: бічні подушки безпеки, ксенонові фари, 2-зонний клімат-контроль, активні підголівники, поліпшені амортизатори з подвійним демпфуванням, а також бардачок з охолодженням.

Згідно з останніми дослідженнями, проведеними авторитетним агентством JD Power and Associates (США) KІА Sportage посів перше місце в рейтингу надійності серед кросоверів в 2015 році.

У 2013 році Sportage став кросовером №1 в Україні за результатами конкурсу «Авторейтинг», в якому визначаються автомобільні переваги українців за підсумками року. Враховуючи неймовірну популярність автомобіля, вже в 2014-му році в Україні була презентована оновлена модель.КІА Sportage має цілу низку удосконалень. До оновленого дизайну екстер'єру моделі належать: нова решітка радіатора і нові світлодіодні задні ліхтарі. Інтер'єр Sportage відрізняється широким використанням м'яких на дотик матеріалів і новою панеллю приладів Supervision.

В офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» також представлені комплектації mid + і top. В залежності від модифікації до наявних параметрів комплектацій належать:

• нова аудіосистема преміум-класу з 4,3-дюймовим сенсорним екраном і камерою заднього виду (top комплектація);
• система керування автомобілем KІА FlexSteer з трьома режимами (mid + і top комплектації);
• кермо з підігрівом (top комплектація);
• кнопка запуску двигуна (top комплектація).

У лінійці дизельних двигунів КІА Sportage FL також пропонується з агрегатом 2,0 л потужністю 184 к.с. Для шанувальників бензинових версій доступні авто з двигунами об'ємом 2,0 л, потужністю 154 к.с. з автоматичною трансмісією.

Ціна на КІА Sportage 1,7 Diesel, Base стартує від 476 700 * грн.
Ціна на КІА Sportage 1,7 Diesel, Limited Edition - 504 000 грн.
* Ціни станом на 19.05.2015 включно з ПДВ. Кількість автомобілів обмежена

 
Корейське RIO в Україні!

Бестеллер модельного ряду КІА, автомобіль Rio вже в офіційному автосалоні Чернігів-Авто. Новий КІА Rio готовий підкорювати українців. Автомобіль розроблений легендарним Пітером Шрайєром, шеф дизайнером Корпорації КІА Моторс, вирізняється оновленим переднім бампером та протитуманними фарами, а також вдосконаленою решіткою радіатора у фірмовому стилі «Ніс тигра».

Новому сімейству Rio також властивий покращений інтер’єр із вставками хрому, новою аудіо системою та вдосконаленою шумоізоляцією.В залежності від комплектації, в новому Rio доступні системи безпеки ESC, VSM, бокові подушки безпеки, підігрів керма, автоматичний круїз-контроль, парктронік, зовнішні дзеркала, що складаються електрично, система блютус з голосовим управлінням та багато іншого.

В Україні Rio запропонований з бензиновими двигунами об'ємом 1,2 л і 1,4 л., Потужністю 84 і 109 к.с. відповідно.

Вартість KIA Rio стартує від 14 700 USD.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.
Чекаємо Вас в автосалоні ПАТ «Чернігів-Авто», пр.-кт Миру 231 ,тел..(04622)5-61-90,5-61-86
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: