Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Малеча відчула себе справжніми рятувальниками

Рятувальники 42-ДПРЧ провели «Тиждень безпеки дитини» 13 травня у ДНЗ №8 «Теремок» та 19-го травня ДНЗ № 6 «Крунк». В ході проведення заходів колективом закладів було проведено практичний тренінг з евакуації малят та персоналу садка в свою чергу рятувальники продемонстрували...

 

Рятувальники 42-ДПРЧ провели «Тиждень безпеки дитини» 13 травня у ДНЗ №8 «Теремок» та 19-го травня ДНЗ № 6 «Крунк»

В ході проведення заходів колективом закладів було проведено практичний тренінг з евакуації малят та персоналу садка в свою чергу рятувальники продемонстрували злагоджені дії при гасінні умовної пожежі. В подальшому Держслужбовці ознайомили малят зі специфікою роботи служби порятунку «101», розповіли та провели показ пожежно-рятувальної техніки та аварійно-рятувального обладнання та спорядження, продемонстрували роботу з ручними пожежними драбинами та ручним механізованим інструментом. Дошкільнята з допомогою рятувальників мали змогу потримати пожежний ствол та подати воду.

Рятувальниками було наголошено про основи безпеки життєдіяльності, а саме дотримання правил пожежної безпеки в побуті, правилах поведінки в лісі та на воді. Особливу увагу приділили вивченню порядку дій при виявленні вибухонебезпечних і не знайомих предметів та правилами поводження з ними.

Окрім цього, малеча мали змогу приміряти спецодяг та потримати спеціальне обладнання рятувальників. Підростаючому поколінню дозволили посидіти в пожежному автомобілі і відчути себе справжнім рятувальником.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: