Завантаження ...

Нарешті всі дочекалися, таких довгожданих змагань….

14 травня 2015 року на майданчику зі штучним покриттям пройшли Фінальні ігри 4-ї першості міста Славутича з футзалу серед шкільних дівочих команд 3-4-х та 5-7-х класів під гаслом «Відкриваємо світ футзалу разом з компанією Медіа Дім - Славутич».

 

14 травня 2015 року на майданчику зі штучним покриттям пройшли Фінальні ігри 4-ї першості міста Славутича з футзалу серед шкільних дівочих команд 3-4-х та 5-7-х класів під гаслом «Відкриваємо світ футзалу разом з компанією Медіа Дім - Славутич».

Вже четвертий рік поспіль змагання стали традиційними, завдяки керівництву ГС «Медіа Дім - Славутич», адже керівник громадської спілки Салдига Анатолій Миколайович, сам був активним спортсменом і зараз ним залишається з цікавістю та розумінням поставився до організації даного заходу та виступив в ролі головного спонсора змагань, чим вніс вагомий внесок у розвиток дівочого футзалу в загальноосвітніх навчальних закладів міста Славутича, залученні дітей та молоді, до занять фізичною культурою та спортом.

Короткі відомості: вже на протязі чотирьох років поспіль тренери - викладачі відділення футзалу КДЮСШ м. Славутич - Панченко В.В. та Зуй В.А. за підтримки Виконавчого комітету Славутицької міської ради, відділу молоді та спорту, відділу освіти; за участі безпосередньо вчителів фізичної культури шкіл міста та самих школярок з 2-го по 7-й в рамках виконання “Цільової комплексної програми розвитку футболу у Київській області “та “Програми розвитку футболу у місті Славутич на 2014 – 2016 роки “ організували проведення традиційного Чемпіонату м. Славутич з футзалу серед шкільних команд дівчат. Змагання проходять в три етапи:

І етап – проведення уроків футболу, оцінка рівня підготовки юних спортсменів з 2-го по 4-й клас. Було залучено близько 600 учнів різного віку.

ІІ – етап проведення першостей шкіл серед дівчат в трьох вікових категоріях де вчителі фізичної культури мали змогу відібрати кращих із кращих спортсменок для формування збірної команди школи в декількох вікових категоріях. Залучено близько 1300 дітей та стільки ж вболівальників.
ІІІ етап – Фінал Першості міста Славутич з футзалу серед шкільних дівочих команд в двох вікових категоріях. Де зібралися кращі з кращих.

Отже в двох вікових категоріях прийняло участь 8 команд із чотирьох шкіл міста.

Першими в боротьбу вступили дівчата молодшої вікової категорії. Інтрига була в кожному матчі, адже всі команди були майже рівними. Кожна гра для дівчат проходила, як остання, а чисельні вболівальники шаленіли від забитих голів, а їх було досить багато і на всі смаки. Описувати ігри можна довго та все це краще побачити, тому всім кого зацікавила ця стаття раджу приходити на змагання і в живу подивитися ігри. І як годиться на фіналах боротьба за 2-3 місце вилилась в пенальті, команди набрали однакову кількість очок та однакову різницю забитих та пропущених м’ячів. Вдача цього разу була на боці дівчат команди ЗОШ №3.

Результати ігор команд 3-4-х класів:

ЗОШ №4 – ЗОШ №2 – 3-0
ЗОШ №3 – ЗОШ №1 – 0-0
ЗОШ №2 – ЗОШ №1 – 3-1 ЗОШ № 3 – ЗОШ №4 – 2-4
ЗОШ № 3 – ЗОШ №2 – 1-0
ЗОШ № 4 – ЗОШ № 1 – 1-1

1 місце – ЗОШ №4 – кращий гравець – Шубіна Тая
2 місце – ЗОШ №3 – кращий гравець – Бухаріна Вікторія
3 місце – ЗОШ №2 – кращий гравець – Калита Лера
4 місце – ЗОШ №1 – кращий гравець – Котяш Дарина


Склад команди переможці ЗОШ №4 : Величко Аліна, Шубіна Тая, Гнатенко Настя, Смоліговець Аліна, Сергєєва Вікторія, Ващенко Марія, Сердюк Поліна, Прядка Анастасія, Глущенко Марія, Лещенко Ірина. Вчитель – викладач Кондратенко І.Л.

 

Наступними в боротьбу вступили дівчата старшої вікової категорії. Оскільки це не перші змагання для них, всі вже чітко знали свої задачі, що перед ними поставили тренери. Тут теж команди були рівними та серед них явно виділялись злагодженою робото дівчата ЗОШ №3 і це не дивно адже майже всі вони навчаються в спортивній школі на відділенні футзалу. Вигравши всі ігри саме вони й стали Чемпіонами та в останній грі їм дали справжній бій спортсменки ЗОШ №2 під керівництвом досвідченого вчителя фізичної культури Балан Ірини, що на даний момент є діючою спортсменкою та вихованкою спортивної школи відділення футзалу (тренер – Панченко В.В.) програвши з мінімальним рахунком 2-3.

Результати ігор команд 5-7-х класів:

ЗОШ №3 – ЗОШ №1 – 4-0
ЗОШ №4 – ЗОШ №2 – 2-2
ЗОШ №2 – ЗОШ №1 – 0-1 ЗОШ № 4 – ЗОШ №3 – 0-7
ЗОШ № 4 – ЗОШ №1 – 0-2
ЗОШ № 2 – ЗОШ № 3 – 2-3

1 місце – ЗОШ №3 – кращий гравець – Кузнєцова Ліза
2 місце – ЗОШ №1 – кращий гравець – Чириповська Яна
3 місце – ЗОШ №2 – кращий гравець – Рождєственская Настя
4 місце – ЗОШ №4 – кращий гравець – Косенкова Дарина


Склад команди переможця: Каранда Марія, Шальнова Катерина, Саннікова Кристина, Станілевич Ніна, Здоренко Альона, Забіжко Ангеліна, Кезь Аліна, Черній Ліза, Бондарук Ліза, Ільчук Софія. Вчитель – викладач Кублій О.О.

 

На нагородженні були присутні : завідуючий відділом молоді та спорту м. Славутича – Шаніна Л.М., Голова федерації футболу Славутича – Копич Олег, представник методичного центру – Касьяненко Л.Л., головний суддя змагань – Панченко В.В.

Команди призери змагань отримали медалі, а команди переможці отримали Кубки та фут зальні м’ячі з рук Голови федерації футболу м. Славутича. Також були визначені кращі гравці в кожній команді і звичайно нагороджені пам’ятними медалями.

Почесну грамоту від Голови комітету дівочого футзалу при ДЮФЛ Київської області отримав колектив ЗОШ №2 за найкращу організацію та проведення ІІ – го етапу змагань.

Сподіваємось, що ми всі знову зможемо по вболівати за своїми улюбленими командами і в наступному році на вже 5-й першості м. Славутича з футзалу серед шкільних команд.

 Панченко В.В., Касьяненко Л.Л.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия