Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Особливі діти показали свої таланти

29 квітня в приміщенні центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбувся щорічний конкурс «Повір у себе» для дітей та молоді з особливими потребами, учасниками якого стало 33 дитини. Для багатьох дітей це надзвичайна подія, тому що саме тут вони мають можливість...

 

29 квітня в приміщенні центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбувся щорічний конкурс «Повір у себе» для дітей та молоді з особливими потребами, учасниками якого стало 33 дитини.

Для багатьох дітей це надзвичайна подія, тому що саме тут вони мають можливість розкрити увесь свій потенціал, реалізувати свою особистість, продемонструвати, які вони талановиті, унікальні, рівні і неповторні.
Учасники конкурсу виступали напрочуд гарно. Очі дітей випромінювали радість, на устах сяяли посмішки. Гості, які були запрошенні на фестиваль, захоплювались неповторністю творчих робіт, талановитістю та мужністю юних творців, їхніми прекрасними шедеврами – малюнками, аплікаціями. Також діти мали можливість продемонструвати перед батьками та гостями свої здібності у вокалі, віршах, музиці та танцях.

Учасники конкурсу Єрмоленко Катерина, Іванова Олександра, Верба Поліна, Адруженко Олександр, Іваненко Олександра, Навальна Наталя, Нікішкова Олександра, Ільченко Ірина, Купрієнко Ірина, Вілюра Михайло, Тарасенко Анастасія, Панченко Оксана, Куликовський Андрій, Прохоров Сергій, Капункіп Павло, Халіфаєв Магомед та Єгоров Михайло визнані переможцями і нагороджені дипломами, всі учасники отримали подарунки та солодощі.

Прикрасою свята стало привітання маленьких жителів міста, які подарували свої чудові виступи глядачам та учасникам конкурсу «Повір у себе».

На свято завітав голова Громадської ради з розвитку міста Удовиченко Володимир Петрович.

Особливої подяки заслуговують спонсори фестивалю, які виявились небайдужими до проблем дітей з обмеженими можливостями, а саме: ПП «Мелешко О. М.», ПП «Бовда Л. І», ПП Чернікова Т.Б., Ульрих С.С., Афанасьєва А.М.- м-н «Айнур», ФОП Грибан Н.А., Кириленко Г.М., Журавльова К.О., Дудинська В.М.-начальник служби у справа дітей та сім’ї, Бовда Л.І., ПП Смоліговець М.М.- м-н «Мрія», Половинкіна О. В. голова благодійного фонду «Енерджі», магазин «Все для шиття», ПП Волосюк Н.І.. Щира подяка працівникам Кіноконцертного комплексу та центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Усім небайдужим людям, що творять добро, приносять незабутні враження в дитячі серця - НИЗЬКИЙ УКЛІН! Родинам бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, віри у добро та незабутніх вражень отриманих від життя.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
Московський квартал, буд. 12, т. 3-01-80, 2-11-15


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: