Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перемогаемо попри все

Незважаючи на труднощі, з якими стикнулися гімнастки міста Славутича після пожежі у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Грація», дівчата продовжують тренуватися та брати участь у змаганнях. Так, у квітні місяці наші гімнастки показували свою майстерність...

 
Незважаючи на труднощі, з якими стикнулися гімнастки міста Славутича після пожежі у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Грація», дівчата продовжують тренуватися та брати участь у змаганнях. Так, у квітні місяці наші гімнастки показували свою майстерність у двох виїзних змаганнях.

4 квітня в Білій Церкві проходив відкритий Чемпіонат КОО ФСО «Спартак», в якому взяли участь близько 200 спортсменок з Києва, Броварів, Білої Церкви, Яготина, Борисполя, Українки, Фастова. І наші дівчата показали такі результати:

Переможницею стала Джулакян Діана (2009 г.р.), друге місце посіли Чернега Дарина та Максименко Марія (2006р.н.), третє місце зайняли Ковальова Софія (2009р.н.), Пєскова Софія (2004р.н.) та Сергієнко Тетяна (1998р.н.).

19 квітня наші гімнастки відвідали с. Щасливе, де взяли участь у Третьому дитячому турнірі «Щасливська перлина», в якому показували свою майстерність спортсменки з Києва, Борисполя, Щасливого. За результатами змагань славутицькі гімнастки показали такі результати:

Чемпионками стали:

2008 р.н – Чістякова Каріна.
2007 – Савчук Дарина;
2006 – Чернега Дарина;
2005 – Абубакірова Ксенія;
2004 – Пєскова Софія.

Друге місце посіли Джулакян Діана (2009р.н.), Манойленко Ганна (2004р.н.), Мішко Вікторія(2005р.н.).

Третє місце завоювали Ковальова Софія (2009р.н.), Валєнтєй Олександра (2005р.н.).

Переможниці та призери були нагороджені медалями, грамотами та пам’ятними подарунками.

Всі спортсменки є вихованками Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи м. Славутича. Тренер гімнасток - Кабак Наталія.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: