Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Иванковцы требуют отдать им ЧАЭС (народная новость)

Продолжение всем известной истории про требование депутатов Иванковского горсовета перерегистрировать ЧАЭС в Иванкове. Ранее на сайте выкладывали решение депутатов районной рады Иванкова. В приложении - видео, точнее эпизод, который не войдет в репортаж...

Продолжение всем известной истории про требование депутатов Иванковского горсовета перерегистрировать ЧАЭС в Иванкове.

Ранее на сайте выкладывали решение депутатов районной рады Иванкова. В приложении - видео, точнее эпизод, который не войдет в репортаж, снято на мобильный, как всегда с руки, качество на 3 с минусом, но энергетику происходящего видно невооруженным взглядом. В записанном видео - встреча депутатов от Иванкова, депутатов слвавутичского горсовета и администрации ЧАЭС, реакция Грамоткина на высказывание депутата Киевского облсовета.



Также вниманию читателей - проект решения, который рассматривался и с некоторыми поправками был принят на сессии Славутичского горсовета 24 апреля, как противодействие решению "иванковских".

Владимир Борисов

Читайте также: Иванков решил «прихватизировать» ЧАЭС


СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Е К Т  Р І Ш Е Н Н Я

Про територіальну громаду міста Славутича


На підставі п.п.3, п.п.4, п.п5 пункту 1 статті 2, пунктів 3 та .4 статті 3, на підставі пункту 4 статті 5, враховуючи неможливість об’єднання з іншими територіальними громадами Київської області, відповідно до п.п.2 пункту 1.статті 4, Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» № 157-VIII від 05.02.2015р, керуючись статтями 19, 26, 37, 71, Закону України «Про місцеве самоврядування» №280/97-ВР від 21.05.1997р., на підставі статей 1.2., 1.3, 9.3 Статуту територіальної громади м. Славутича, з урахуванням статей 7 та 13 Закону України «Про загальні засади подальшої експлуатації і зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення зруйнованого четвертого енергоблока цієї АЕС на екологічно безпечну систему», враховуючи звернення громадської ради з розвитку міста, та приймаючи до уваги, що місто Славутич – самодостатня територіальна громада, яка виконує державницьку функцію, щодо ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та зняття з експлуатації Чорнобильської атомної електростанції створене рішенням ЦК КПРС та Ради Міністрів СРСР № 1179 від 2 жовтня 1986 року «Про будівництво нового міста для постійного проживання працівників Чорнобильської АЕС»

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

1. Визначити Слаутицьку територіальну громаду в адміністративно-територіальних межах міста Славутич, Київської області.

2. Звернутись до Київської обласної ради та Верховної Ради України з пропозицією надати місту Славутич статус міста обласного значення та визначити місто Славутич – місцем основного проживання працівників ДСП «Чорнобильська атомна електростанція» на строк до 2064 року (термін зняття з експлуатації ЧАЕС).


Секретар ради Ю.К.Фомічев

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: