Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Х Міжнародний молодіжний екологічний форум «Від екології душі до екології життя»

Він вкотре проводиться виконавчим комітетом Славутицької міської ради Київської області з 2006 року і став традиційним заходом до роковин Чорнобильської катастрофи. Увага до ММЕФ зі сторони молоді з різних країн світу, неурядових організацій свідчить про актуальність питань...

 
Він вкотре проводиться виконавчим комітетом Славутицької міської ради Київської області з 2006 року і став традиційним заходом до роковин Чорнобильської катастрофи. Увага до ММЕФ зі сторони молоді з різних країн світу, неурядових організацій свідчить про актуальність питань, що обговорюються на зібранні, а всі, хто стали учасниками форуму, поділяють об’єднавчі ідеї людства: збереження навколишнього середовища, гармонізацію відносин у суспільстві та підтримання миру на нашій планеті.

Географія форуму на сьогодні дуже широка – Бєларусь, Бразилія, Великобританія, Ізраїль, Італія, Молдова, Німеччина, Південна Корея, Польща, Росія, США, Таїланд, Україна, Франція, Швейцарія, Японія.

Традиційними партнерами форуму за цей час стали: ДСП «Чорнобильська АЕС», СП «НOВAРKA», Благодійні організації «GREEN CROSS Україна» та «GREEN CROSS Швейцарія», Національний екологічний центр України, Міжнародна радіологічна лабораторія Чорнобильського центру з проблем ядерної безпеки, радіоактивних відходів та радіоекології, Київська обласна студентська рада.

24–26 квітня до Славутича завітає молодь з національних університетів, молодіжних громадських та екологічних організацій Богуслава, Вознесенська, Дніпропетровська, Києва, Одеси, Переяслав-Хмельницького, Чернігова, очікуємо на гостей з Білорусі, Польщі.

Цього року учасники форуму відвідають зону відчуження, ДСП «ЧАЕС», отримають змістовну інформацію на пленарному засіданні, напрацюють пропозиції щодо покращення екологічного становища в Україні, візьмуть участь у заходах із вшанування пам’яті героїв Чорнобиля, ознайомляться з експозиціями краєзнавчого музею Славутича, доторкнуться до історичних пам’яток міста легенд – Чернігова.

Детальну інформацію про міжнародний молодіжний екологічний форум можна знайти на нашому сайті: http://ecoforum.slavutich.org/



Тетяна БОЙКО,
організатор ММЕФ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: