Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Екстремальні розваги на дитячому майданчику

Екстремальні розваги на дитячому майданчику фото

Уже другий рік залишається небезпечною територія, що знаходиться впритул між дитячим майданчиком і Торговим центром «Фора».

Розкидані будівельні плити, які хаотично валяються поряд з майданчиком, заростають травою і становлять небезпеку для дітлахів, що там граються.

Після відкриття Торгового центру «Фора», який користується неабияким попитом у славутичан, біля магазину з’явилася протоптана доріжка. Саме тоді прийшла гарна ідея зробити цю доріжку зручною. Для цього почали монтувати дорогу з цегляних плит, поклавши їх у два ряди. Але чомусь роботу залишили «напівдорозі», так і не завершили.

З незрозумілих причин, недобудована доріжка має не тільки не естетичний вигляд, а ще й стала небезпечною. Бо 17 плит, які так і не поклали під час монтажу, валяються поряд і заростають травою неподалік від дитячого майданчику.

У Поліському кварталі проживає багато родин з дітьми, тому на майданчику постійно є пожвавлення.

Молода мама Аліна каже, що таке недбальство викликає обурення. Адже за маленькими дітками наглядають дорослі. А от підлітки люблять побігати і пострибати ще й в екстремальних місцях. Це ж діти. Чому ці плити не покладуть і зроблять гарну доріжку, вона не розуміє. Плити лежать поряд, та й багато часу така робота не займе. Особливо у фахівців. Чого ж не вистачає? Чи вже забули про недороблену справу?

У місті весь час різними службами проводиться роз’яснювальна робота з дітьми, як себе вести і чого не можна робити. І це правильно. Діти мають знати це і бути обережними. Про це їм треба постійно нагадувати, застерігати. Як кажуть, береженого  й бог береже.

Тільки чому дорослі самі своєю безвідповідальністю створюють умови для таких небезпечних ситуацій? І хто несе за це відповідальність?

За цей час, коли плити валялись без потреби, вони піддались пошкодженню. Деякі частково зіпсовані, а якісь майже зовсім потрощені. Поступово будівельний матеріал перетворюється на сміття. Шкода, що будівельні  плити, які стали локацією екстремальних розваг на дитячому майданчику, так і не використали за цільовим призначенням.

 Ще напочатку весни портал slavutych.info вже писав про недобудовану дорогу біля «Фори», але віз і нині там… Вже другий рік…

Олександра ЛАТИШЕВА

Читайте також: Весна іде – красу несе (фоторепортаж)

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: