Завантаження ...

Дитячий садочок "Калинка" відвідали представники ООН ЮНІСЕФ

Дитячий садочок "Калинка" відвідали представники ООН ЮНІСЕФ фото

До Славутицького закладу дошкільної освіти №1 «Калинка» завітали представниками ООН ЮНІСЕФ Україна, на чолі з керівником регіональних офісів Бенджаміном Фішером.

Працівники закладу поділились досвідом освітньої діяльності в умовах війни.

Малята радісно зустріли гостей. Показали елементи занять, інноваційні методики, міні концерт, театралізовану виставу за оповіданням В. Сухомлинського.

Під час зустрічі вдало пройшов зворотній зв'язок Бенджаміна з дітьми. Малята радісно і відкрито розповідали про своє життя у дитячому садку. 

Особливу зацікавленість гостей викликало формування сталої особистості дошкільників разом з головним героєм Мурахою. Адже у дітей формується свідоме та відповідальне ставлення до власної поведінки, стилю життя. Готовністю до ефективної взаємодії є природна активність дітей, їх бажання брати участь у спільній справі, небайдужість до чужої біди.

 

На основі отриманих матеріалів про освітню діяльність закладу дошкільної освіти №1 «Калинка» буде опублікована стаття в найбільшій газеті Данії «Politiken». Фотоматеріали до статті зробив відомий фотограф Амнон Гутман.

Представники ЮНІСЕФ подарували ляльковий театр, ігри, матеріали для творчості, які допоможуть у щоденного розвитку дітей дошкільного віку, що особливо важливо в умовах війни.

Читайте також: У Славутичі завершили облаштування укриття дитячого садочку «Калинка»

Фото зі сторінки "Калинка" Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия