Завантаження ...

У Славутичі відзначили талановиту молодь

У Славутичі відзначили талановиту молодь фото

Напередодні Дня міста у виставковій залі Дитячої школи мистецтв відбулася церемонія нагородження учнів та їх педагогів у номінації "Культура".

Відзначення обдарованої молоді – це щорічний захід, який проводиться наприкінці навчального року для того щоб продемонструвати талановитих учнів та професійність викладачів.

Цьогоріч церемонія нагородження відбудеться в три етапи. Першими отримали нагороди юні славутичани, що досягли значних успіхів у галузі культури.

36-ти учням були вручені нагороди у номінаціях: «За особисті досягнення», «За вагомі досягнення», «Гордість та надія Славутича», «За численні досягнення».

Міський голова Юрій Фомічев звертаючись до творчого колективу зауважив, що 35 років наша школа народжує таланти, дарує натхнення славутичанам, а Європа сьогодні відкриває Україну через творчість дітей.

Подяку та сертифікат на музичне обладнання з рук міського голови отримала директор школи Тетяна Варицька. Нагородили також всіх талановитих педагогів. Серед нагороджених грамотами та подарунками Київської обласної ради викладачі: Надія Солоднікова, Алла Середицька, Людмила Мошківська, Тетяна Варицька.

Пам’ятну відзнаку та подяку міського голови отримали ансамбль сопілкарів «Соловейки» (керівник Анатолій Навара), зразковий хор «Дзвони сонця» (керівник Олена Фадєєва), ансамбль «Веселі зірочки» (керівник Олена Фадєєва), зразковий колектив «Славутич» (керівник Людмила Мошківська), ансамбль бандуристів «Калинонька» (керівник Світлана Науменко).

На завершення педагоги школи презентували присутнім творчий подарунок – музичну композицію «Україна».

Читайте також: Привітання з ювілеєм

У цьому році Дитяча школа мистецтв відзначає своє 35-річчя.

За цей час Славутицька ДШМ стала не тільки джерелом творчості, а й джерелом вагомих здобутків, свідченням чого є яскраві перемоги учнів у численних Всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях. 1800 випускників Дитячої школи мистецтв з подякою та шаною згадують рідну школу в Україні, Великобританії, США, Франції, Польщі, Німеччині та інших країнах.

Нині у Дитячій школі мистецтв працює 42 викладачі та навчається 390 учнів

Браво, колектив Дитяча школа мистецтв місто Славутич

Читайте також: Обдарована славутицька молодь отримає нагороди до Дня міста

За інформацією Управління освіти і науки Славутицької міської ради, нагородження обдарованої молоді Славутича в номінаціях "Освіта", "Спорт", "Молодіжна ініціатива" відбудеться 5 червня, у Палаці дітей та молоді.

Гала-концерт "Діти  - наше майбутнє!", з нагоди 35-річчя Дитячої школи мистецтв перенесено на 6 червня, 18:00, ККК.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия