Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич вітають

Славутич вітають фото

З днем народження наймолодше місто України вітають депутат Верховної Ради України Ольга Василевська-Самглюк, депутат Київської обласної ради Володимир Удовиченко, міський голова Славутича Юрій Фомічев, НАЕК "Енергоатом, Славутицька міська рада та й не тільки.

Славутичу — 36. Незламне місто сильних людей. Скільки спогадів і скільки друзів пов’язують мене з цим містом атомників!

Вже вдруге місто відзначає свій день народження без свята. Але гідно, гордо! Розвивається і крокує вперед!

Славутич — це Україна!

Сміливо зустріли окупантів і випроводили їх назад додому в 2022 році.

Гідно обороняють свій дім і Україну тисячі славутичан на всіх фронтах.

Створюють додану вартість. У війну беруть кредити і розвивають підприємництво сотні містян. Не релокувались, не поїхали. А тут, у себе творять майбутнє.

Цьогоріч ми разом непогано попрацювали. Садочок Калинка має гідне укриття. Сотні переселенців з Енергодара отримали другий дім: вчаться, працюють, живуть.

Славутич, живи! Дякую за дружбу та надійне партнерство!

Ольга Василевська-Смаглюк (Округ 96) - депутат ВРУ

 

Рідний мій Славутиче!

Місто Нашої Долі!

Вельмишановні Славутичани!

Незважаючи ні на що Місто живе і буде жити, бо його охороняє і буде завжди з НАМИ Білий Янгол Славутича !

Миру ВАМ і Добра!

Перемога буде за нами ,бо за нами - правда!!!

"Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці!".... 

 

Володимир Удовиченко, депутат Київської обласної ради

 

Славутичу - 36!

Вже вдруге ми відзначаємо день міста в умовах повномасштабноі війни. Минулого року в цей час було певне піднесення після деокупації Київщини та Чернігівщини — ми думали, що все найважче вже позаду і омріяна перемога вже скоро…

Але цей рік великої війни дав розуміння, що перемога не буде легкою і, на жаль, швидкою теж не буде. А ціна нашої перемоги дуже велика - це життя наших людей!

І все ще в полоні залишаються наші воїни - нацгвардійці і теробороновці, яких ми маємо якнайшвидше повернути додому!

За цей рік життя Славутича ми пройшли через блекаути та загрозу ядерної війни; навчилися знову працювати вахтовим методом у Чорнобильській зоні — як колись, під час ліквідації наслідків катастрофи; пристосувалися до постійних сигналів повітряної тривоги і навчаємо наших дітей прямо в укриттях; повертаємо активне економічне життя в місто і навіть створюємо нові бізнеси.

Озираючись на цей рік, можу сказати: ми показали свою незламність!

Я дякую всім, хто тримає фронт – нашим неймовірним захисникам і захисницям! Всім, хто тримає економіку: працює, створює робочі місця для тих, хто зараз тут чи планує повертатися в Україну. Дякую волонтерам: хто не зупиняється вже більше року і робить все можливе і неможливе для армії та для цивільних. Всім, хто дбає про найменш захищених. Усім медикам, які рятують життя. Усім освітянам, які виховують наше майбутнє — наших дітей навіть в укриттях. Дякую працівникам комунального господарства за комфорт, чистоту та затишок та нашим неймовірним енергетикам, а також працівникам культури, які намагаються створювати нам хоч трохи настрою і, звичайно, збирають додати для наших захисників. Дякую усім небайдужим громадянам, які знають, що від кожного і кожної з нас, залежить життя нашого міста, так само як і наша омріяна Перемога!

А ще, Славутич став прихистком для більше тисячі людей які приїхали до нас з різних регіонів. Знову. Як колись приїхали перші Славутичани у нове місто. Сподіваюсь, для всіх них Славутич стане «своїм». Можливо, навіть рідним домом. Славутич приймає вас гостинно.

Наші захисники, які «тримають наше небо і землю», дають можливість нам та нашим дітям жити в Славутичі і мріяти про майбутнє. Майбутнє після перемоги! Але життя не зупинилося в часі: вже сьогодні ми думаємо про розвиток, про зміни і про можливості для міста.

Немає жодних сумнівів, що ми переможемо. Я бачу це у нашій єдності, спільності, підтримці і допомозі один одного кожного дня. Бачу це в очах військових, що готові віддати все за цю країну. Ви неймовірні!

З днем народження, Славутич!

 

Юрій Фомічев, міський голова Славутича

 
 
 

Місту-супутнику Чорнобильської АЕС – Славутичу – 36!

За роки свого існування наймолодше місто України створило власну історію, і вона надихала на звершення. Саме тому жителі Славутича відчайдушно захищали його від російських загарбників до та впродовж нетривалої, але жахливої окупації.

Тоді за долею міста спостерігав мало не весь світ, і Славутич героїчно вистояв! Сьогодні, за рік після рашистської облоги, місто знову дихає на повні груди, відновлюється, розвивається та квітне.

І хай зараз не до гучних святкувань, проте життя триває і дні народження ніхто не скасовував. Тож місто атомників святкує день народження – хай скромно та «по-домашньому», але вільним і в Україні!

Любі славутчани! З Днем міста вас! Бажаємо незламності, процвітання та щастя! Разом наближаємо нашу Перемогу!

Зі святом! Слава Україні!

НАЕК "Енергоатом"

 

 

З Днем міста, рідний Славутич!

Тобі сьогодні 36. Молодий, красивий, затишний… Ти став рідною домівкою для тисяч особистостей, які з гордістю називають себе славутичанами.

З Днем міста славутичан, які боронять рідну землю від ворога та дарують нам можливість зустрічати світанки.

З Днем міста всіх тих, хто залишився у місті і продемонстрував силу духу, громадянську позицію, витримку, непокору окупанту.

З Днем міста всіх тих, кого війна розкидала по всьому світу, але чиє серце залишається у Славутичі.

З Днем міста всіх тих, хто будував, працював, творив, навчався у нашому рідному місті Білого Янгола.

З Днем міста всіх тих, для кого Славутич – це стан душі.

Місто-магніт. Місто, яке полонить і залишається з тобою назавжди.

Процвітай, твори, рухайся, перемагай, будь, рідний нескорений Славутич!

У коментарях всі бажаючі можуть привітати Славутич з Днем міста та поділитися яскравими враженнями, пов’язаними з містом.

Славутицька міська рада

 

Сьогодні місту-супутнику ЧАЕС Славутичу 36 років!

Славутич — наймолодше місто на території України. Компактне та затишне — найкраще! З Днем народження

Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська АЕС»

 

Вітаємо Славутич з Днем Міста! Сьогодні наймолодшому місту України виповнилося 36 років!

🕊 Місто атомників, місто-супутник ЧАЕС свого часу став новою домівкою для жителів Прип`яті та для молодих працівників, які після аварії розпочали у щойно збудованому місті нове життя. Славутич пережив зупинку всіх енергоблоків ЧАЕС, а також блокаду в умовах повномасштабної війни, але мужньо вистояв, продемонстрував силу духу та витримку і продовжує розвиватися далі. І зараз в Славутичі знайшли прихисток більше тисячі людей, які приїхали сюди з різних регіонів!

Красивий, квітучий та затишний Славутич, яким завжди захоплювались жителі інших міст, у мирні часи проводив багато фестивалів, дарував радість містянам та своїм гостям. І нехай вже другий рік Славутич відмічає свій день народження без свята, віримо в перемогу та світле майбутнє в незалежній Україні. З Днем Міста всіх нинішніх та колишніх жителів Славутича, ми всі серцем пов`язані з ним!

Процвітання, розвитку та перспектив тобі, Славутичу! Живи та рухайся далі!

Первинна профспілкова організація Чорнобильської АЕС

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: