Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розваги в міському парку до Дня захисту дітей (фото)

Розваги в міському парку до Дня захисту дітей (фото) фото

Напередодні Дня захисту дітей, в центральному парку Славутича, відбулося, вже традиційне свято, у якому були задіяні різноманітні служби міста - рятівники, медики, нацполіція та й не тільки.

Юні славутчани мали змогу познайомитися з новим пожежним автомобілем, побачити обладнання медичного авто, побувати у справжній ліцейській машині, спробувати спецсигнал, разом з білим Ведмедем і псом Патроном потанцювати та поспівати. До речі, це старі знайомі з Чернігова.


Майстри декоративно-ужиткового творчості демонстрували цікаві поробки з національною символікою, які можливо було купити. Можна було і скуштувати різні солодощі та смаколики, що продавалися там на ятках.


Головний організатор свята - Ольга Мельник, яка вже не вперше організує це свято і залучає до нього усіх бажаючих, починаючи від колективу ККК до гостей з Чернігова.


Малечі подобаються великі лялькові герої, з якими можна погратись і покружляти в танці. Також дітлахи у захваті від можливості побачити, доторкнутися, побувати в салоні професійної техніки рятувальників, медиків та поліцейських.
Завершилось свято концертним виступом вокально-інструментального колективу церкви "Нове покоління".

Вадим ІВКІН

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: