Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Обдарована славутицька молодь отримає нагороди до Дня міста

Обдарована славутицька молодь отримає нагороди до Дня міста фото

З нагоди Дня міста щорічно в урочистій атмосфері Славутич нагороджує свою обдаровану молодь, що досягла вагомих результатів у галузі науки, спорту, культури, громадської активності. Цьогоріч церемонія нагородження відбудеться в три етапи.

Повідомляє Управління освіти і науки.

"Одна із улюблених традицій славутичан до урочистостей Дня міста - нагородження дітей та молоді, які своїм обдаруванням: розумом, талантом, творчістю, витривалістю, силою та стійкістю - прославляли Славутич та Україну", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Управління, нагородження обдарованої молоді Славутича відбудеться у трьох локаціях, 30 травня та 2 червня.

Першими отримають нагороди юні славутичани, що досягли значних успіхів у галузі культури. Церемонія відбудеться 30 травня, у Дитячій школі мистецтв, о 16:00.

Спортивна еліта Славутича, "Молодіжна ініціатива" -  для відзначення нагородами запрошені 2-го червня, о 16:00, до зали урочистих подій, що у примішенні виконкому, ІІ поверх.

Юні славутичани, що здобули перемоги у галузі освіти та науки, запрошені на урочистості для нагороди 2-го червня, до Палацу дітей та молоді.

"Дорогі батьки, колеги, молодь! Приходьте! Підтримайте, подякуйте та привітайте наше незламне молоде покоління, їх наставників-педагогів та батьків", - запрошують організатори урочистостей.

Підтримайте славутицьку талановиту молодь! Завітайте на церемонію нагородження!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: