Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулись змагання "Помічник шерифа"

У Славутичі відбулись змагання "Помічник шерифа" фото

У школі №3 відбулися змагання "Помічник шерифа", в яких також взяли участь славутицькі поліцейські.

Про це повідомили Поліцейські офіцери Славутича.

"Поліцейські офіцери Славутицької громади, з нагоди відзначення 5-ї річниці створення служби, з учнями ЗЗСО № 3 м. провели змагання під назвою " ПОМІЧНИК ШЕРИФА", в яких особисто взяли активну участь", - йдеться у повідомленні.

У формі гри поліцейські спілкувалися з малечою, разом з ними долали перешкоди у спортивних випробуваннях. Школярі змалку вчилися у непростих спортивних обставинах довіряти і співпрацювати разом зі своїми дорослими наставниками - поліцейськими. Адже будь-які добрі відносини починаються з довіри, а особливо, якщо мова йде про побудову правовової держави.

По закінченню змагань поліцейські офіцери громади покатали дітей на службових автомобілях та вручили їм заохочувальні подарунки.

Приємно спостерігати, що славутицькі поліцейськи приділяють чимало уваги підростаючому поколінню. Разом з славутицькою молоддю обговорюють важливі питання сьогодення, нагадують правила дорожнього руху, обговорюючи конкретні ситуації, долучаються до співпраці з соціальними службами міста, підтримуючи молоді родини, дають корисні поради підліткам щодо небезпечних угрупувань у соцмережах, булінгу, суїциду тощо.

Поліцейські офіцери громади - це новий підхід до підтримання правопорядку в місті, коли поліцейські спілкуються з мешканцями, допомають у скрутних ситуаціях, разом з жителями міста впливають на правопорядок. Адже  Славутич - це наше місто, і від кожного з нас залежить, яким воно буде.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: