Завантаження ...

Краса рятує світ!

Краса рятує світ! фото

Відбулася тематична фотосесія для групи підтримки дружин та матерів ветеранів, членів родин бійців ЗСУ, сімей військовополонених.

Фахівці Соціально-психологічного центру м.Славутич вважають, що фотосесія — це хороша психологічна підтримка та можливість емоційного перезавантаження. Тим більш, у нинішній буремний час, коли ми намагаємося проживати кожну свою хвилину наповнено, ми формуємо сюжети для подальших щасливих спогадів. А фотографія допомагає ці спогади потім оживити. Миті радості, задумливості, смутку — усе це передають світлини. Вони розкривають красу душі та допомагають вивільнити негативні емоції.

Саме тому працівники СПЦ організовують для своїх відвідувачів заходи позитивної терапії, у тому числі й фотосесії. Адже посмішки рідних, весняна краса свого міста, приємні спогади і надії, зігрівають душі наших захисників, ще більше наповнюють сенсом і допомагають моральній пітримці у надскладних умовах, коли щомиті смерть заглядає в очі.

Тримаймося! Україна - нація сильних! Наближаємо перемогу разом!

Працівники Центру дякують за постійну допомогу та співпрацю Сухорській Наталії, яка надихає і сприяє змінювати життя людей на краще!

Фото:Наталія СУХОРСЬКА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия