Завантаження ...

Нова кухня - смакуй по-славутицьки!

Нова кухня - смакуй по-славутицьки! фото

Родина Бубнових, що мала успішний бізнес у Маріуполі і втратила все через російську окупацію, вирішила відновити виробницво у Славутичі.

Ще до війни Бубнови створили власне підприємство в Маріуполі – Азовську фабрику-кухню. Починали з нуля, без жодного досвіду у підприємництві. Спочатку торгували овочами на ринку, потім стали завозити овочі в декілька торгових центрів на Донеччині та Луганщині.

Після війни, яка розпочалась в 2014-му, були змушені згорнути свою діяльність через окупацію частини Донбасу, де вони працювали.

Треба було думати, як розвивати бізнес далі. Так і народилась ідея створити виробництво овочевих напівфабрикатів. Торгову марку AFK вже добре знали в Маріуполі. Бубнови чекали на нове обладнання, яке б дозволяло розширити сортамент продукції.

В Маріуполі великою популярністю користувалася торгова марка – AFK, Азовська фабрика-кухня, а в мережі супермаркетів на поличках з’явилась нова продукція.

Квашена капуста, варені буряки, морква, морква по-корейські і нарешті – заморожені супи. Розігрій їх в мікрохвильовці – і отримаєш якісний домашній суп з 100-відсотково натуральних інгредієнтів.

Супи дуже швидко ставали популярними. На фермерському фестивалі в Маріуполі, в вересні 2021 року, біля стенду з супами стояла черга. Всім хотілося спробувати новий продукт. Борщ, суп грибний, курячий, гороховий. 

Фаворитів було два: гороховий та грибний. За відгуками вони були  гідними ресторанного виконання.

Але війна змінили все...

Читайте також "Нова кухня" - родина маріупольців відновлює свій бізнес у Славутичі

 

"Ми поїхали з Маріуполя 15 березня 2022 року з бажанням жити і бути незалежними! Моя сім'я має величезний досвід і знання, які дозволяють побудувати підприємство новітнього зразка. Завдяки міжнародним донорам мрія перетворюється на цілі та плани", - розповідає Марія.

У м.Славутич запланували відкриття нового підприємства харчової промисловості під торговою маркою «Нова Кухня», шо спеціалізуватеметься на виготовленні готових перших страв довготривалого зберігання. Виробництво продукції за Європейськими стандартами.

На серпень-вересень 2023 року у Славутичі планують запустити лінію з виробництва готових перших страв. Для початку це буде борщ та суп грибний. 

"Я обожнюю те, що ми робимо і пишаюся нашою продукцією! Звісно, запуск лише плануємо, але технологічні процеси вже зрозумілі та прописані!", - повідомляє Марія. 

Та додає, що основний продаж продукції планується через торговельні мережі, адже вони зацікавлені першою брендовою українською продукцією.

"Багато українців, які зараз перебувають в країнах Європи, вже знайоми з супами в реторт пакетах. Згодом, при повернені до України, для них вже моя продукція буде знайома.

В подальшому планую розширити перелік випускаємої продукції: як супів так і додати другі страви також в реторт пакеті.

За останні півтора роки Українці, на жаль, відчули проблему зберігання готової їжі через постійні відключення електроенергії. Тож продукція, яку я планую випускати, вирішить цю проблему, адже для зберігання готових страв в реторт пакетах не потрібно використовувати холодильник.

Гадаю, що готовими стравами в реторт пакеті зацікавляться волонтери та військові",- йдеться у повідомленні.

 

 

Приємно, що для розвитку свого бізнесу і презентації нової якісної української продукції родина Бубнових обрала саме Славутич.

Ласкаво просимо! Нехай щастить у добрих справах!

Слава Україні! Разом переможемо!

За матеріалами Азовська фабрика - кухня

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия