Завантаження ...

Безоплатне навчання в Дії

Безоплатне навчання в Дії фото

Мінцифри за підтримки партнерів запускає Дія.Освіта.

17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проект Дія.Освіта. Це національна платформа, де можна безоплатно навчатися, опанувати нову професію та ознайомитися з актуальними вакансіями.

Тепер на Дія.Освіта - сотні нових освітніх серіалів: від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проектного менеджера до пакувальника. Також на платформі залишаються доступними освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Абсолютно всі вони є безоплатними та доступними всім охочим.

Кожен освітній продукт фахівці із сучасної освіти та практики готували з урахуванням нового європейського порядку денного з навчання дорослих на 2021–2030 рр. - важливого документа, затвердженого Радою Європейського Союзу.

Повний список професій та напрямів можна подивитися на порталі https://osvita.diia.gov.ua/ і цей перелік постійно поповнюватиметься. Пріоритет становлять професії, що мають попит на ринку праці. Після успішного завершення навчання кожен отримує сертифікат, який можна додати в резюме.

Джерело: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия