Завантаження ...

"Незламні" - жінки, об`єднані навколо однієї мети

"Незламні" - жінки, об`єднані навколо однієї мети фото

Жіночий клуб «Незламні» зібрався знову з благодійною метою. Жінки Славутича зустрілися з благодійною метою в клубі "Незламні". Цього разу зібрано 4 350 грн, які вже перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток"

Вже не вперше за сприяння та організації КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича славутичанки збираються разом, щоб спільно говорити про свої проблеми та особливості життя у воєнний час. Жінки об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою, незважаючи на виклики буремного часу.

17 травня відбулась важлива зустріч з лікарем-дієтологом Світланою Успенською. Пані Світлана розповіла про особливості харчування жінок і про те, як з віком змінюються потреби у харчуванні. Лікарка дала корисні поради та відповіла на запитання присутніх.

 

 

Пані Світлана також говорила зокрема й про те, що дієтолог і, власне дієти, допомагають не лише схуднути та скоригувати за допомогою харчування недоліки зовнішності, а таким чином підбирають лікувальну дієту при різноманітних хронічних захворюваннях, враховують дефіцит чи надлишок важливих вітамінів, мінералів та нутрієнтів.

 

Консультацію лікаря-дієтолога в Славутичі ви завжди зможете отримати у медичному центрі «СлавМед».

 

 

Зустріч клубу проходила у новій кав'ярні TITLE coffee. Кав‘ярня TITLE coffee- це проект про комфорт, любов до людей та продукту. Про цей новий й сучасний простір розповіла жінкам власниця кав‘ярні Тарикіна Тетяна.

 

 

Пані Тетяна має 14 років досвіду в сфері обслуговування та відкрила велику кількість проектів по всій Україні. Тетяна віце-чемпіон світу з приготування кави у джезві (турка) та чемпіон України. Суддя кавових національних чемпіонатів України та інших країн.

 

TITLE coffee - це проект, який дає натхнення! У цьому переконалися всі учасниці зустрічі.

 Дякуємо усім жінкам, які провели свій час разом за чашкою чаю/кави змістовно й з благодійною метою.

Клуб "Незламні" - це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки! Запрошуємо: наступного разу вже в червні відбудеться важлива зустріч з лікарем-неврологом.

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце і дату наступної зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.

Реєструйся на зустріч! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия