Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жіночий клуб «Незламні» запрошує

Жіночий клуб «Незламні» запрошує фото

Спільнота активних жінок Славутича запрошує на тематичну зустріч з лікарем-дієтологом.

Жіночий клуб «Незламні» запрошує всіх охочих прийти на чергову зустріч, яка цього разу буде організована за участі лікаря-дієтолога Світлани Успенської.

"Ми – команда жінок-професіоналів, які об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою і навколишнім світом, незважаючи на виклики буремного часу", - акцентують незламні жінки.

Тематична зустріч відбудеться 17 травня,  о 18:00. Для цієї зустрічі є дресс-код - діловий, урочистий, жіночий.

"Запрошуємо тебе! Жінка в будь-якому віці прекрасна. Міцне здоров’я та стабільність емоційного стану дозволять почувати себе гарно у різному віці. Але обмін речовин може внести свої корективи стосовно вибору раціону харчування. З віком змінюються потреби у харчуванні... Цікава та корисна розмова з лікарем чекає саме на тебе!", - наголошують активні славутичанки.

Вартість участі у зустрічі - 250 грн. Всі кошти будуть перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток".

"Ми, жінки, такі різні: домогосподарки, наймані працівниці, бізнесвумен, громадські активістки… Але маємо схожі проблеми, бажання та особливості. Мріємо бути щасливими, впевненими у собі та реалізованими, фінансово незалежними. Це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки", - йдеться у повідомленні.

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.

Реєструйся на зустріч! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

Фото: Богдан ВОЛОХ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: