Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичанка стала чемпіонкою України!

Славутичанка стала чемпіонкою України! фото

Славутицькі спортсмени взяли участь у чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 та 17 років, який проводився у Луцьку 1-5 травня.

За інформацією Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради, п'ять вихованців КДЮСШ брали участь у категорії до 15 років (Кузнецова Софія, Карпець Вікторія, Прядко Максим, Зубець Вадим, Вірцан Арсеній) і один (Усков Юрій) - до 17 років. Всі вони вихованці відділення важкої атлетики КДЮСШ м.Славутича, тренери Юрій Каленський та Геннадій Зубець.

Найбільш вдало виступила Карпець Вікторія, вона стала чемпіонкою України у ваговій категорії до 59 кг з результатом в сумі двоборства 125 (56+69) кг.

Усков Юрій серед спортсменів, віком до 17 років, посів 7 місце у ваговій категорії до 61 кг, з сумою двоборства 154(68+86)кг.

Всі спортсмени або повторили, або встановили свої особисті рекорди, продемонстрували гарну техніку та волю до перемоги, набули досвіду виступу на змаганнях високого рангу.

Карпець Вікторія увійшла до складу збірної команди Київської області для участі в дорослому чемпіонаті України, проведення якого планується з 22 по 27 травня в м. Луцьк.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: