Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітаємо лауреата Всеукраїнської учнівської олімпіади!

Вітаємо лауреата Всеукраїнської учнівської олімпіади! фото

Лілія ТАСЕНКО, учениця 32 групи Славутицького ліцею, посіла ІІІ місце на фінальному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології!

У дистанційному форматі відбувся IV (республіканський) етап Всеукраїнської олімпіади з біології. У ньому взяла участь учениця ІІІ курсу Славутицького ліцею Лілія ТАСЕНКО.

22 квітня учасники олімпіади розв'язували завдання теоретичного туру, а 23 квітня - три завдання практичного туру на платформі Google Form.

Завдання розробляв Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Перед початком кожного туру на платформі Zoom проводилася зустріч учасників із головою журі олімпіади Віталієм Калиновським, кандидатом біологічних наук, заступником директора Навчально-наукового центру "Інститут біології та медицини" КНУ імені Тараса Шевченка. Голова журі роз'яснював процедуру реалізації теоретичного та практичного турів, порядок оголошення результатів та апеляції.

Також для технічного супроводу та надання відповідей на запитання, що можуть виникнути до журі під час виконання роботи, було створено Telegram-чат.

Закриття IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології відбулося в 15.00 26 квітня 2023 року на платформі Zoom.

Списки учасників і переможців олімпіади зачитувала Світлана Фіцайло, координатор IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, заступник начальника відділу Міністерства освіти і науки України.

Вітаємо Лілію з визначною перемогою! Зичимо міцного здоров'я та здійснення творчих планів на майбутнє!

Вітаємо учителя Славутицького ліцею Артем'єву Ірину Вікторівну з перемогою її вихованки!

Нагадуємо, що фінальний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у цьому навчальному році відбувається після дворічної перерви, яка почалася за 2019/2020 навчальним роком!

Ми пишаємося нашою переможницею і її учителем!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: