Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про чергові здобутки славутицьких спортсменів

Про чергові здобутки славутицьких спортсменів фото

26 квітня у Чернігові відбувся Відкритий чемпіонат Чернігівської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2008-2009, 2013-2014 р.н.

У Чернігові організували відкритий чемпіонат із дзюдо серед молодших кадетів і кадеток до 17 років, що відбувся в Центрі спортивної боротьби.

«Цей захід є підготовчим до чемпіонату України, що відбуватиметься в травні. Тобто це як контрольний етап підготовки та стартовий етап на Всеукраїнський чемпіонат. Змагаються трохи більше ніж 80 спортсменів. Переважно це Чернігів, але є ще команда з Прилук і команда з Ріпок», — Ігор Бурий, головний суддя чемпіонату Чернігова з дзюдо.

Рік війни як для країни, так і для юних спортсменів із Чернігівщини видався нелегким, адже режим тренувань значно змінився.

«Ми навіть не мали змоги тренуватися і це, скажемо так, трохи відкинуло нас назад. Але ми на сьогодні все наздоганяємо. Намагаємося виїжджати якомога частіше на різні турніри й організовувати збори. Також виїжджати за межі Чернігова», — Ігор Бурий, головний суддя чемпіонату Чернігова з дзюдо.

Аби відновити форму та найкраще підготуватися до відкритого чемпіонату, юні дзюдоїсти тренувалися по кілька разів на день.

Наше місто на змаганнях представляла команда відділення дзюдо КДЮСШ М.Славутича.

Вітаємо наших спортсменів зі вдалим виступом:

І місце - Роман Повар, Павло Алесеюк, Лев Антипов, Ольга Байова;

ІІ місце - Олександра Шубина;

ІІІ місце - Данило Грищенко, Андрій Клушин, Тимофій Титарчук, Данило Павлов, Злата Маховик.

Бажаємо подальших успіхів та перемог!

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: