Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський фонтан на Центральній площі потребує капітального ремонту

Міський фонтан на Центральній площі потребує капітального ремонту фото

Улюблене місце для відпочинку мешканців та гостей Славутича, романтичних зустрічей для закоханих, локація для розваг та водних ігр влітку для малечі - фонтан на Центральній площі Славутича, нині потребує капітального ремонту.

За інформацією Славутицької міської ради, на даний час міський фонтан на Центральній площі, біля ТЦ «Десна», знаходиться в аварійному стані. На жаль, відбувається відшарування та руйнація мармурних плит по фасаду, руйнація облицювальної плитки чаші фонтану. Крім того, постійно відбувається підтікання води в гідротехнічній частині фонтану та системі випорожнення чаші фонтану у разі запуску його в роботу.

Фонтан знаходиться в центральній частині міста. Й, на жаль, має не прийнятний вигляд та навіть може нести загрозу здоров’ю громадян, особливо дітей, які найчастіше використовують фонтан як місце для ігор та розваг, як вуличний басейн.

Міський фонтан знаходиться на балансі КП «АРР» та його частковий ремонт був запланований раніше. Будівельна компанія «Промкомплект» проведе ремонтні роботи фонтану на суму 41 тис. грн. Ремонт буде завершений на наступному тижні.

Буде проведений демонтаж фасадної плитки, покладено цементу стяжку та пофарбовано гумовою фарбою бокові частини, покладено цементна стяжка в чаші фонтану в місцях руйнації облицювальної плитки.

Це всі роботи, які заплановані до виконання у цьому році через брак коштів, адже у воєнний час у міста немає можливості провести повну або капітальну реконструкцію. Проте дані роботи не дозволятимуть використовувати фонтан за прямим призначенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: