Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Долучайтеся до Міжнародної конференції INUDECO-2023 онлайн

Долучайтеся до Міжнародної конференції INUDECO-2023 онлайн фото

У Славутичі розпочалася VІІІ Міжнародна конференція «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO-2023.

Тема - «INUDECO. Ядерна енергетика: виклики війни».

Конференція INUDECO проходить в режимі онлайн, на ресурсі zoom, із прямою трансляцією на You Tube КП "АРР" 27-28 квітня з 10:30 до 17:00.

27 квітня 2023 року пройде міжнародна панель INUDECO 2023 спільно з Українським ядерним товариством з теми "Ядерна енергетика України: відновлення та розвиток".

Долучайтеся онлайн за посиланням

 
 

28 квітня відбудеться панель «Black Sea Experts NucTalk: Ядерна дезінформація в Чорноморському регіоні» від мережі Black Sea Women in Nuclear. Також у другу половину дня пройде панель «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища».

Організатори наголошують, що цьогорічна конференція проходить з благодійною метою. Важлива будь-яка сума благодійного внеску - від 1 грн до 150 ГРН/ДОЛ/ЄВРО! Кошти збирають, щоб придбати Сходи для навчання ходьби двосторонні S/U/S для реабілітаційного відділення КНП «Славутицька міська лікарня», щоб у майбутньому відкрити у нашій лікарні Реабілітаційний центр «Human clinic».

В цьому році до команди організаторів конференції приєдналося два партнери:

Благодійний фонд «Clean Futures Fund» https://www.cleanfutures.org/ та Благодійний фонд «ЧАЕС. Славутич. Розвиток» https://helpslavutych.arr.in.ua/

Детальна інформація про історію конференції та реєстрація доступна на сайті http://inudeco.pro/

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: