Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі триває підготовка до Міжнародної конференції INUDECO

У Славутичі триває підготовка до Міжнародної конференції INUDECO  фото

27-28 квітня 2023 року у місті Славутичі в режимі онлайн відбудеться Восьма Міжнародна конференція «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2023.

Тема - «INUDECO. Ядерна енергетика: виклики війни». Детальна інформація про історію конференції та реєстрація доступна на сайті.

Знайомтесь з модераторами!

 

 Арина Старовойтова - модераторка конференції INUDECO (27-28.04.2023)

Директорка КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Київської області.

Отримала освіту в Національному університеті «Чернігівська політехніка» за спеціальністю «Управління фінансово-економічною безпекою» та в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова. Арина має досвід роботи менеджерки та експертки в міжнародних і національних проектах з економічного, культурного та громадського сталого розвитку громад, працювала в команді організаторів міжнародних подій. Є випускницею програми «Відкритий світ» Конгресу США, головою ГО «Добросусіди», учасницею координаційної ради БФ «ЧАЕС. Славутич. Розвиток».

 

 Данило Лавренов - модератор міжнародної панелі від Українського ядерного товариства з теми "Ядерна енергетика України: відновлення та розвиток" (27.04.2023 о 13:30)

Виконавчий секретар Українського Ядерного товариства, кандидат політичних наук. Магістр за спеціальністю "Атомна енергетика".

Отримав освіту в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Має 10 річний досвід роботи в атомній енергетиці в ДП "НАЕК "Енергоатом". Сфера наукових інтересів - робота з громадськістю в атомній енергетиці, інноваційні ядерні проекти, фізичний захист АЕС та технології малих модульних реакторів.

 

 Валерія Гергієва - модераторка панелі від мережі Black Sea Women in Nuclear з теми "Black Sea Experts NucTalk: Ядерна дезінформація в Чорноморському регіоні" (28.04.2023 о 9:00)

Запрошена наукова співробітниця Інституту дослідження проблем миру та політики безпеки Гамбурзького університету та науковий співробітник Одеського центру нерозповсюдження. Валерія отримала ступінь докторки філософії, є кандидаткою політичних наук.

Отримала освіту в Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова за спеціальністю «Міжнародні відносини» та в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Валерія є членкинею американсько-чорноморського професійного обміну з питань нерозповсюдження та мережі Black Sea Women in Nuclear. Сфера наукових інтересів - ядерне нерозповсюдження та ядерна енергетика; енергетична безпека; регіональна енергетична політика, оцінка загроз від подальшого розповсюдження ядерної зброї.

 

Максим Савельєв - модератор панелі з теми «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» (28.04.2023 об 11:00)

Старший науковий співробітник Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, кандидат технічних наук.

Отримав освіту в Інституті проблем математичних машин і систем НАН України та Томському державному університеті за спеціальністю «Програмне забезпечення ОТ та АСК». Максим має більше 25 років досвіду роботи в якості експерта в області інформаційних систем та систем керування в міжнародних проектах на Чорнобильській АЕС та на Об’єкті «Укриття». Сфера наукових інтересів - інформаційні технології в ядерній енергетиці.

 Запрошуємо на INUDECO 23!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: