Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Весна іде – красу несе (фоторепортаж)

Весна іде – красу несе (фоторепортаж) фото

З настанням весни у Славутичі відчувається значне пожвавлення. Комунальники, немов мурахи-трудівники, дбайливо прибирають місто в усіх його куточках. Вони вигрібають та вивозять суху траву і листя. Вимітають сміття і пісок, яким засипали засніжені доріжки зимою. Створюють комфорт і затишок у рідному місті.

Працівники КП "ЖКЦ" м.Славутич виконують роботи з озеленення, висаджують квіти на загальноміських клумбах у центрі міста та й не тільки.

 

Тим часом і автодорожники КП "Дорожньо-експлуатаційне управління"   розпочали вже свої роботи з благоустрою. Нині КП «ДЕУ» здійснює заміну придорожніх бардюрів.

 

 

Щодо ремонту дорожнього покриття, то ці роботи відбудуться пізніше, коли почнуть працювати асфальтові заводи.

Приємно, що до прибирання долучаються й мешканці міста. Можна помітити, як небайдужі господарі прикрашають клумби біля своїх будинків, проявляючи неабияку творчість і фантазію.

 

 

Першими до загальноміської толоки, що розпочалася ще з 7 квітня, долучився колектив ДСП «Чорнобильська АЕС». Як завжди, організовано і масово, вони здійснили прибирання певних територій.

 

 

Славутицька молодь теж не залишається осторонь. Так шестикласники другої школи, долучившись до природоохоронного флешмобу «Дерева перемоги», висадили біля своєї школи деревця горобини.

 

 

Приємно, що славутичани  дбають про благоустрій і комфорт міста разом.

Хочеться вірити, що всі розпочаті справи у сфері благоустрою також будуть доведені до кінця. Навіть ті, що були розпочаті і покинуті ще у минулому році.

До прикладу, доріжка між магазином «Фора» і дитячим майданчиком, що поряд.

 

 

Ще рік назад там почали міняти плити, але роботу так і не довели до кінця. Декілька плит, наче звалище,  й досі лежать і заростають травою неподалік від дитячого майданчику, створюючи небезпечне середовище для дітлахів.

 

 

Є сподівання, що нарешті фахівці згадають про забуту доріжку і завершать свою роботу.

А навколо з’явилися уже первоцвіти дерев. Рожевим цвітом спалахнули абрикоси, а за ними й інші дерева пробудилися й зацвіли білими квіточками. І це радує, надихає та спонукає до добрих справ на благо свого міста.

 

 

Весна… Весна іде – красу несе, нові сподівання - таку жадану перемогу. Будемо наближати її разом, кожен на своєму місці. Не втомлюємося дякувати  нашим Захисникам! Разом переможемо!  Слава Україні!

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото з доступних джерел

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: