Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі тривають змагання з важкої атлетики

У Славутичі тривають змагання з важкої атлетики фото

Славутич радушно зустрів учасників ХХХ Відкритого всеукраїнського турніру пам'яті Героїв Чорнобиля з важкої атлетики серед юнаків та дівчат, віком до 17 років, та учасників Чемпіонату Київської області серед юнаків та дівчат, віком до 17 років.

Після річної перерви на славутицькому помості зустрілися давні друзі-суперники з Білої Церкви, Міста-героя Чернігова, Боярки, Ромнів, Бобровиці та Славутича. Турнір 2023 року проходить під прапором у знак перемоги нашої України за свою Незалежність та присвячується Збройним Силам України. Ці змагання підкреслюють незламність нашого народу, його віру у Перемогу добра над злом і перемогу над державою-агресором, яка напала на нашу країну.


 

Проведенням турніру спортсмени вшановують пам'ять людей, котрі ціною свого життя та здоров'я врятували світ від трагедії планетарнго масштабу, вічна пам 'ять і слава Героям Чорнобиля, всім, хто віддав життя за свободу, цілісність і незалежність нашої Батьківщини. Турнір і Чемпіонат Київської області проходять з 12 по 14 квітня у ФОК "Богатир"
13 квітня після урочистого відкриття, змагалися дівчата всіх вагових категорій та юнаки в/к 30,34,38,41 кг (турнір) та юнаки (чемпіонат і турнір) в/к 45,49,55,61,67,73 кг.



У п'ятницю, 14 квітня, змагання продовжаться. Урочисте закриття змагань о 14-00 год. Головний суддя змагань Юрій Каленський. Тренер - Геннадій Зубец.
Вадим ІВКІН

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: