Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі завершується опалювальний сезон

У Славутичі завершується опалювальний сезон фото

Інформацію щодо завершення опалювального сезону у Славутичі було оприлюднено під час засідання виконавчого комітету, що відбулося сьогодні, 13 квітня.

Як повідомляє Славутицька міська рада, опалювальний сезон у Славутичі завершується відповідно до розпорядження міського голови «Про закінчення опалювального сезону 2022-2023 років».

"Ми прийняли рішення завершити опалювальний сезон 17 квітня, щоб мешканці провели Великодні свята з гарячою водою. Адже разом з відключенням опалення, припиниться і гаряче водопостачання",- повідомив Юрій Фомічев під час зсідання виконкому.

Також він додав, що комендантська година під час Великодніх свят залишається без змін і триватиме з 00.00 до 5.00. Освячення кошиків відбуватиметься ввечері, або зранку після комендантської години. Під час служби у церквах буде забезпечено контроль за правопорядком, щоб уникнути провокацій.

Щодо 26 квітня – Дня вшанування жертв чорнобильської катастрофи, будуть введені тимчасові зміни.  Вночі, 25 квітня, відбудеться традиційна Ніч пам’яті, у зв’язку з цим початок комендантської години переноситься на першу годину ночі, щоб ті, хто захоче прийти і покласти квіти могли це зробити. 25 квітня плануємо організувати зустріч-спогад з ветеранами чорнобильцями.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: