Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Керівником Київської ОДА призначено прокурора

Керівником Київської ОДА призначено прокурора фото

Попередньо кандидатуру Руслана Кравченка узгодив Кабінет міністрів України. Потому Володимир Зеленський призначив Руслана Кравченка на посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

Про це йдеться в указі глави держави №204/2023, який з’явився на сайті президента від 10 квітня 2023 року.

“Призначити Кравченка Руслана Андрійовича головою Київської обласної державної адміністрації”, – йдеться в документі.

Руслан Кравченко з 15 березня 2021 року очолював Бучанську окружну прокуратуру. Представляв сторону обвинувачення у справі про державну зраду експрезидента Віктора Януковича.

У цьому році Руслан Кравченко брав участь в конкурсі на посаду керівника Національного антикорупційного бюро (НАБУ), але за результатами співбесіди комісія визнала його недоброчесним. 

У Центрі протидії корупції також вказували, що Кравченко, отримавши службове житло у грудні 2018-го, вже у 2019-му приватизував його і продав.

"Впевнена, Руслан Кравченко буде гідним керівником Київська обласна державна адміністрація. Заради розвитку, справедливості, Перемоги!", - написала на своїй сторінці у facebook депутат ВРУ Ольга Василевська-Смаглюк - Округ 96.

Нагадаємо, усічні президент України Володимир Зеленський звільнив Олексія Кулебу з посади голови Київської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою. Іншим указом президента О.Кулебу було призначено заступником керівника Офісу президента. Кабмін погодив призначення нового очільника Київської ОВА кілька днів тому.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: