Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міст через Десну, що поблизу Чернігова, відновлено

Міст через Десну, що поблизу Чернігова, відновлено фото

10 квітня відкрито рух для транспортних засобів мостом через річку Десна. Цим мостом часто їздять і славутичани під час мандрівки до столиці і далі.

Про це повідомляє Суспільне.

Проїзд по відновленому мосту через Десну буде вільним для всього транспорту в обидва напрямки, але звісно, що у межах дії комендантсьокї години.

Тобто на разі рухатись по мосту можна буде з 4 ранку і до 23-00. Обмежень по тонажу транспорту, що рухатиметься через міст, немає. 

Про це зазначив у коментарі для нашого сайту директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОВА Андрій Подорван.

 

 

Розбирати завали розпочали у травні. Начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус на початку робіт зазначив, що у воді лежало 11 прольотів. На реконструкцію працівникам знадобилося майже 11 місяців

У своєму телеграм-каналі В'ячеслав Чаус написав:

"Дякую Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України,  Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури України та Службі автомобільних доріг у Чернігівській області! Працювали без вихідних та у кілька змін, аби якомога швидше покращити логістику регіону".

 

 

Нагадаємо, раніше 0462.ua/news писав про міст через Десну, який було підірвано наприкінці лютого 2022 року для зупинки просування окупаційних військ. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: