Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Допомога бізнесу в умовах війни: як отримати грант на власну справу?

Допомога бізнесу в умовах війни: як отримати грант на власну справу? фото

Проєкт USAID "Економічна підтримка України" запрошує 6 квітня представників бізнесу на 12-тий інформаційно-діалоговий майданчик “Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення”. Ви зможете отримати корисні поради та вдповіді на питання, які вас турбують.

Керуюча партнерка Pro Capital Investment, бізнес-консультантка проєктів USAID, директорка бізнес-клініки Київського національного економічного університету Antonina Kutova розповість про типові помилки при подачі заявок за державною програмою “Грант на власну справу”:

“Отримати грант на започаткування чи розвиток власного бізнесу сьогодні в Україні цілком реально. Це вигідно і бізнесу, і державі, яка розраховує на швидке відновлення країни після завершення війни. Втім, треба зважати на те, що кошти виділяються лише під чітко прорахований бізнес-план, який гарантуватиме прибуток вам, відновлення економіки та майбутнє процвітання — державі. Але варто пам’ятати, що складати бізнес-план потрібно не лише з метою задовольнити умови держави чи банку, а насамперед для себе. На цьому етапі підприємець зможе для самого себе прояснити життєздатність проєкту та за потреби внести певні корективи. Тоді він стане справжньою дорожньою картою подальшого розвитку бізнесу”.

Початок заходу 6 квітня, о 16 годині.

Для участі пройдіть, будь ласка, реєстрацію - https://cutt.ly/n4N42Bk. Усі зареєстровані учасники отримають посилання на захід.

Захід відбудеться за сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка України” та Команди Офісу підтримки реформ Мінекономіки України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: