Завантаження ...

Онлайн-тренінги для родин полеглих Героїв

Онлайн-тренінги для родин полеглих Героїв фото

Соціально-психологічний центр м. Славутич у партнерстві з всеукраїнською спілкою «Ми разом» проводять онлайн-зустрічі з жінками загиблих воїнів та досвідченим психологом центру.

Це закритий простір, який наразі об’єднав понад 600 вдів та коханих загиблих військових. Вони розуміють та підтримують одна одну, допомагають розв’язувати юридичні проблеми з оформленням виплат та пільг та разом шукають новий сенс життя.

Психологиня Соціально-психологічного центру м. Славутич провела два онлайн-тренінги для родин полеглих Героїв

Щотижня у межах закритого онлайн-простору всеукраїнської спілки дружин загиблих воїнів «Ми разом» та спільноти «РОДИНИ Героїв Янголів» проходять онлайн-зустрічі психологічної підтримки.

Непоправне глибинне горе переживають рідні загиблих. Кожен із них втрату близької людини сприймає як найтяжче випробовування у своєму житті та кожен якось намагається жити далі. У такі хвилини надважлива професійна підтримка психолога, який зможе допомогти врегулювати емоційний стан під час кризової події.

Цього тижня тренінг був спрямований на здобуття навичок психологічного відновлення, а саме: управління емоційними реакціями. Понад 140 осіб відвідали вебінар.

Вступити у групу можна зв'язавшись з організаторами +380668777819 (Тетяна), +380671229855 (Оксана)

Читайте також: Зламані долі

 
 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия