Завантаження ...

Своєчасно подбай про про підготовку до вступної компанії та своєчасне оформлення ІД-картки

Своєчасно подбай про про підготовку до вступної компанії та своєчасне оформлення ІД-картки фото

Вже зовсім скоро школярів України чекає Національний мультипредметний тест та вступна кампанія-2023.

Цьогоріч сесію НМТ заплановано на період з 5 по 23 червня. Додаткову сесію НМТ проведуть з 11 до 24 липня 2023 року. Реєстрація осіб для участі в основній сесії мультитесту триватиме з 3 квітня до 3 травня.

Центр надання адміністративних послуг м. Славутич нагадує юним українцям, яким виповнилося 14 років та які планують вступати до вищих навчальних закладів, про необхідність обов'язково подбати про своєчасне виготовлення першого паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Для цього Вам необхідно подати заяву та відповідні документи до підрозділу ДМС, центру обслуговування «Паспортний сервіс» або в ЦНАП:

- свідоцтво про народження або документ, що підтверджує факт народження, виданий компетентними органами іноземної держави;

- паспорт громадянина України одного з батьків. У разі, коли батьки чи один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, або у разі набуття особою громадянства України на території України подається довідка про реєстрацію особи громадянином України;

- РНОКПП або повідомлення про відмову від його прийняття (за наявності);

- витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання (за наявності).

ЦНАП м. Славутич звертає увагу, що для осіб, які досягли 14-річного віку та отримують паспорт громадянина України вперше, адміністративний збір не сплачується.

Окрім того, якщо у вас немає ідентифікаційного коду, ви можете скористатися безкоштовною комплексною послугою ID-14 та оформити паспорта разом з присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків - це дійсно зручно і швидко!

Телефон для довідок +380 95 606 1570

 

Титульне фото з доступних джерел

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия