Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Проблема з водопостачанням у Славутичі: чернігівські комунальники допомагають розчищати каналізаційні системи

Проблема з водопостачанням у Славутичі: чернігівські комунальники допомагають розчищати каналізаційні системи фото

Наприкінці тижня мешканці деяких будинків, що біля магазину "ФОРА", досить тривалий час були без холодної води.

Як повідомили  у КП "Водоканал - Славутич" та у "Контак-центрі",  вода була перекрита тому, що працював не достатньо потужно водосток, інакше кажучи -  каналізація.

 

 

Критичність данного питання була у тому, що техніка славутицьких підприємств не змогла справитись з даною проблемою, і тоди на допомогу слвутицьким комунальникам прійшли чернігівці, так як у Чернігівського водоканалу є більш потужні технічні засоби. Сумістними зусіллями це звдання було вирішено, і мешканці Поліського кварталу тепер мають водопостачання у своїх будинках.

 

 

Як розповідають очевидці, каналізація була забита пластиковим посудом, ганчіррям та іншим сміттям, яке в каналізаціїю викидати заборонено. 

 

 

Звертаємося до жителів міста з проханням, використовувати каналізацію лише за цільовим призначенням. Це збереже наші з вами кошти і звичний комфорт. 

 
 

 

Чекають своєї черги і хворі на омелу дерева в Славутичі. Захворювання поширюється швидко, і вже охопило чимало куточків міста. Цю задачу також необхідно вирішувати, не відкладаючи у довгу шухляду.

 

Про це вже неодноразово наголошували під час засідань громадської ради з розвитку Славутича.

Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: