Завантаження ...

Театральний подарунок від "Доброго настрою"

Театральний подарунок від "Доброго настрою" фото

1 квітня у концертній залі Дитячої школи мистецтв відбулася прем'єра вистави Народного театру "Добрий настрій", відділу культури, національностей та релігій м.Славутича.

Колектив, під керівництвом Тетяни Бакри-Ніхельман, цими днями відзначає свій день народження. І з нагоди цієї події відбулося інсценування оповідання Надії Теффі «Демонічна жінка».

 

"Демонічна жінка відрізняється від жінки звичайною насамперед манерою одягатися. Вона носить чорний оксамитовий підрясник, ланцюжок на лобі, браслет на нозі, кільце з діркою «для ціаністого калію, який їй неодмінно надішлють наступного вівторка», стилет за коміром, чотки на лікті і портрет Оскара Уайльда на лівій підв'язці…"

(уривок з твору)

"Демонічна жінка" - вистава-посмішка у стилі танго, сценарій художнього  керівника колективу, режисера-постановника Тетяни Бакри-Ніхельман. Хореографія Василя та Людмили Мошковських. За роялем - Марина Зубець. У виставі задіяні Валерій Ніхельман, Володимир Зеленський, Евгенія і Богдан Мовчун, Анатолій Скляров, Людмила Куманаєва, Светлана Шульга, Віра Савенок, Тетяна Криворучко.

Вистава була благодійною акцією на підтримку ЗСУ.

Фото: Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия