Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі податківці роз’яснюють про подання звітності в електронній формі

Славутицькі податківці  роз’яснюють про подання звітності в електронній формі фото

Славутицька державна подпткова інспекція нагадує платникам податків, що для економії власного часу необхідно користуватися електронними сервісами податкової служби України.

Під час зустрічі платників податків з працівниками Славутицької ДПІ надано практичну допомогу у користуванні електронними сервісами, які дають змогу оперативне отримати необхідну інформацію та полегшують спілкування з органами ДПС України. Зокрема, подання податкової звітності, надсилання запитів, перегляд необхідної інформації, оплата податків та зборів, тощо за допомогою Електронного кабінету. Податківці зауважили, що для користування послугами Електронного кабінету необхідно мати електронний цифровий підпис.

В ході спілкування начальниця Славутицької ДПІ Савенко Алла розповіла про триваючу кампанію декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році та наголосила, що податкову декларацію про майновий стан і доходи потрібно подавати в новій формі.

Проведення таких навчань допомагає платникам податків максимально використовувати можливості Електронного кабінету та сервісів ДПС України.

Славутицька ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: