Завантаження ...

Славутич попрощався з Воїном-Захисником - Віктором Нелепенком

Славутич попрощався з Воїном-Захисником - Віктором Нелепенком фото

Сьогодні у храмі в честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» Славутицька громада попрощалася із Героєм-Захисником - Віктором Нелепенком.

Славутичанин Віктор Нелепенко загинув на Луганщині, захищаючи Україну від безпощадного російського окупанта.

23 березня 2023 року, у бою з окупантом, поблизу населеного пункту Кремінна, ворожий обстріл обірвав життя нашого Захисника на 49 році…

 

 

Без батька залишилися син Олексій, донька Анастасія. Висловлюємо співчуття рідним, близьким, дружині Наталії, побратимам Захисника. Доземний уклін мамі - Любові Петрівні.

 

 

У пам’яті всіх, хто знав Віктора, він залишиться добрим, щирим, вірним товаришем, який поспішав на допомогу, завжди турбувався про рідних, обожнював свою сім’ю.

 

 

Переповнене людьми з квітами та синьо-жовтими стрічками сьогодні подвір’я храму в честь ікони Божої Матері «Неустанна поміч». Славутицька громада прощалася із своїм Воїном-Захисником Віктором Нелепенком. До храму прийшли всі, хто вважав за свій обов’язок подякувати та віддати шану Герою.

 

 

За Віктором сьогодні плакали душі рідних, плакали серця славутичан, плакало навіть небо. Він віддав найдорожче – своє життя за Україну, нашу громаду, за кожного з нас.

 

 

Ми ніколи не забудемо і не пробачимо ворогу ті страждання, які приніс російський окупант в українські сім’ї.

Герої не вмирають! Вони назавжди залишаться у людській пам’яті, а їхні подвиги будуть вписані в історію незалежної України.

Фото: Вадим ІВКІН

Читайте також: У Славутичі День жалоби

У бою за незалежну Україну загинув славутичанин Віктор Нелепенко

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия