Завантаження ...

Жінки - це 50% успіху Славутича

Жінки - це 50% успіху Славутича фото

Різні - домогосподарки, наймані працівниці, бізнесвумен, громадські активістки - жінки зібралися з благодійною метою разом у виставковій залі Краєзнавчого музею міста Славутича.

Чергова зустріч у Клубі «Незламні» пройшла в форматі важливої дискусії про права жінок та гендерну рівність. Зустріч проходила за ініціативи Агентства регіонального розвитку м.Славутича.

За останні вісім років війни – війна в Україні триває із 2014 року – змінилася ситуація щодо залучення жінок в громадське та політичне життя.

Жінки тепер беруть більш видиму участь в суспільних процесах – у політиці, секторі безпеки й оборони, волонтерстві.

Так само і на рівні громадської думки все більше проявляється підтримка ідей гендерної рівності, що потрібна не тільки для гармонії в суспільстві та реалізації потенціалу всіх людей, а й для сталого економічного розвитку країни.

Жінки-учасниці дискусії ділилися своїм досвідом, говорили про успіхи та невдачі, звучали іноді зовсім протилежні думки, але дух єднання та жіночої сили створив неповторну атмосферу згуртованості. Говорили також про те, де знайти ресурс та енергію, так звані "лайфхаки" незламності у важкі часи...

Дякуємо за гостинність відділу культури, національностей та релігій Славутицької міської ради та за сприяння події.

Кошти, зібрані під час благодійної події, перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток" https://helpslavutych.arr.in.ua/

Запрошуємо тебе! Наступна зустріч в клубі стане справжнім подарунком – вже на початку травня до Клубу завітає дієтолог! Хочеш дізнатися секрети дієти, яка підходить саме тобі?

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.

Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия