Завантаження ...

У бою за незалежну Україну загинув славутичанин Віктор Нелепенко

У бою за незалежну Україну загинув славутичанин Віктор Нелепенко фото

Сумна звістка прийшла до Славутича. У бою за Україну, її свободу і незалежність загинув молодший сержант десантно-штурмових військ ЗСУ Віктор Нелепенко.

Народився Віктор 29 червня 1974 року у селі Бобер Поліського району Київської області. Тут провів свої дитячі роки і почав навчатися у школі. У 1986 році, після аварії на Чорнобильській АЕС, сім’я переїжджає на нове місце проживання до Згурівки.

По закінченню Згурівського професійного ліцею життя продовжується у Славутичі. З 1994 по 2003 рік Віктор Нелепенко працює лаборантом-радіометристом Чорнобильської АЕС. Далі він пов’язує трудову діяльність з ТОВ «Чернігівторг».

Мирне життя сім’ї Нелепенків, як і багатьох українців, перекреслює війна. 7 квітня 2022 року Віктор Нелепенко був мобілізований до лав Збройних сил України. Воював у гарячих точка на Сході країни.

23 березня 2023 року, у бою з окупантом, поблизу населеного пункту Кремінна, Луганської області, ворожий обстріл обірвав життя нашого славутичанина на 49 році…

У пам’яті всіх, хто знав Віктора, він залишиться добрим, щирим, вірним товаришем, який поспішав на допомогу, завжди турбувався про рідних, обожнював свою сім’ю. Без батька залишилися син Олексій, донька Анастасія. Висловлюємо співчуття рідним, близьким, дружині Наталії, побратимам Захисника. Доземний уклін мамі - Любові Петрівні.

Вічна пам'ять і слава Захиснику.

Про дату поховання буде повідомлено додатково.

Пам’яті Нелепенка Віктора Михайловича (29.06.1974 - 23.03.2023)

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия