Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Біля Чернігова встановили металевий модульний міст

Біля Чернігова встановили металевий модульний міст фото

Відновлено сполучення між Черніговом та громадами: на правому березі річки Десна, біля Чернігова, встановлено металевий модульний міст.

Про це повідомляє в Телеграмі начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

“Металевий модульний міст встановили на трасі Р-69 Вишгород — Десна — Чернігів, яка зараз виконує функцію головного маршруту від Чернігова до Києва. Досі на цьому місці функціонувала лише тимчасова переправа”, - йдеться в повідомленні.

За словами Чауса, монтажні роботи завершили ще у лютому, але перед запуском руху провели випробування споруди та встановили нові дорожні знаки на під’їздах до переправи.

 

 

Начальник ОВА зауважив, що завдяки модульним мостам у стислі терміни можна забезпечити проїзд на критично важливих маршрутах та повернути нормальне життя у деокуповані міста та селища.

Також очільник ОВА поінформував, що два мости встановлено на головному маршруті між Черніговом та Києвом Р-69. Третій встановлять на дорозі національного значення. Підготовчі роботи вже ведуться, і як тільки спаде рівень води на Десні, стартує процес монтажу конструкції споруди.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про відкриття руху мостами на дорозі Р-69 Київ - Вишгород - Десна - Чернігів

"У зв'язку із завершенням ремонту мосту через р. Жовідь біля с. Смолин, км 125+929 на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про відкриття руху з 09:00 23 березня 2023 року для всіх транспортних засобів", -  йдеться у повідомленні.

В автодорі нагадали, з 08:00 21 березня 2023 року було відкрито рух для всіх транспортних засобів на мосту через р. Вереп біля с. Якубівка.

Як повідомлялося раніше французька компанія Matiere надала шість збірних конструкцій для відновлення зруйнованої дорожньої інфраструктури у Чернігівській області. Адже на Чернігівщині інфраструктурні руйнування через російське вторгнення - найвищі серед деокупованих областей. Зокрема, тут було зруйновано 27 штучних споруд. На 20 локаціях забезпечували проїзд шляхом організації тимчасових об'їздів. Нещодавно поблизу села Киселівка на Чернігівщині відновили зруйнований на початку повномасштабного вторгнення міст через річку Замглай.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: