Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подбаємо про чистоту і комфорт нашого міста разом

Подбаємо про чистоту і комфорт нашого міста разом фото

Традиційно щовесни у Славутичі відбувається загальноміська толока, під час якої долучаються до прибирання міста як трудові колективи, члени міських установ і організацій, працівники Чорнобильської АЕС, АРСу та інших підприємств, так і мешканці міста.

За інформацією Славутицької міської ради, цього року толока у Славутичі розпочнеться 7 квітня.

"У нашому місті традиційно щороку організовується весняна толока. Школи, садочки, установи та організації прибирають свої та прилеглі території, ОСББ наводять лад у дворах. Адже так важливо поліпшувати стан навколишнього середовища, благоустрій та озеленення міста", - йдеться у повідомленні.

 

 

Міськрада повідомляє, що відповідно до розпорядження мера міста від 16.03.2023 №38, цьогорічна толока триватиме з 7 квітня по 5 травня. Всі охочі зможуть долучитися до робіт.

Детальна інформація про місця збору буде оприлюднена пізніше.

 

 

Нагадаємо, що міська влада Славутича, разом із з соціально-активними славутичанами, відгукнулися  на ініціативу Надії Добровольської - пофарбувати місток на в'їзді в місто, і 26 березня, у неділю, о 12:00, запрошують долучитися до благодійної акції "Незламний Славутич" усіх небайдужих. 

Подбаємо про комфорт та чисте довкілля разом!

 

Фото: Culture має значення

 

Фото весняної толоки у Славутичі - з архіву

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: