Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітаємо з Днем працівників житлово-комунального господарства!

Вітаємо з Днем працівників житлово-комунального господарства! фото

День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цього року свято припадає на 19 березня.

Цей святковий день приурочений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міста, надання комунальних послуг.

Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного мешканця  України було комфортним, зручним та безпечним. Вони цідодобово працюють для того, щоб забезпечити життєдіяльність нашого міста, і війна не зупинила їх.

Цей день – прояв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках, які щодня докладають усіх зусиль, щоб тернополяни бачили чисті та охайні вулиці, двори та під’їзди. Їхня робота – як повітря. Поки вона виконується – її не помічають, та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів.

Ми вітаємо зі святом наших, славутицьких, комунальників! Дякуємо за віддану працю на благо нашого міста.

Особлива вдячність за безперебійне надання якісних послуг у період блокади міста та окупаці. В той час ви мужньо виконували свої професійні обов'язки, навіть ризикуючи власним життям. 

Щиросердно длякуємо, що навіть у період відсутності електроенергії ви продовжували знахолити можливість надавали всі послуги, робили це відповідально і якісно.

Вітаємо вас з професійним святом і бажаємо всім працівникам обслуговуючих підприємств та комунальних служб Славутича та їхнім родинам добра, здоров’я, благополуччя та витримки. Зичимо фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей, мудрості керівникам та згуртованості колективам! Хай щедрою до вас буде доля, обминають життєві негаразди.

Швидкої Перемоги нам та мирного неба!

Фото з доступних джерел

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: