Завантаження ...

Жіночий клуб незламних славутичанок запрошує до дискусії

Жіночий клуб незламних славутичанок запрошує до дискусії фото

Жіночий клуб «Незламні»пропонує запрошує усім охочим долучитися до дискусії "Жінки - це 50% успіху Славутича".

Про це повідомляє Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич.

"Ми, жінки, такі різні: домогосподарки, наймані працівниці, бізнесвумен, громадські активістки… Але маємо схожі проблеми, бажання та особливості. Мріємо бути щасливими, впевненими у собі та реалізованими, фінансово незалежними.

 Запрошуємо тебе на чергову зустріч до Клубу «Незламні»! Це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки.

Ми – команда жінок-професіоналів, які об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою і навколишнім світом, незважаючи на виклики буремного часу", - йдеться у повідомленні.

Зустріч відбудеться 22 березня, о 18:00.  До обговорення пропонується важлива дискусія "Жінки - це 50% успіху Славутича"

"Цікава дискусія пройде за участі відомих жінок-славутичанок, які відверто говорять про свої успіхи та невдачі, а також про лайфхаки незламності у важкі часи...

Для цієї зустрічі є дресс-код - діловий, урочистий, жіночий. Проведемо час разом за чашкою чаю/кави й з благодійною метою!

Вартість участі у зустрічі - 250 грн. Всі кошти будуть перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток", - повідомляють організатори заходу..

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце зустрічі повідомлять додатково для всіх зареєстрованих осіб.

 "А наступна зустріч в клубі стане справжнім подарунком, - стверджують незламні слаавутичанки – вона відбудеться вже у квітні До нас завітає дієтолог! Хочеш дізнатися секрети дієти, яка підходить саме тобі? Реєструйся на зустріч 22 березня!"

Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок! Долучайтеся!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия