Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жіночий клуб «Незламні» - твоє місце сили, розвитку і натхнення! (перша зустріч)

Жіночий клуб «Незламні» - твоє місце сили, розвитку і натхнення! (перша зустріч) фото

«Твоє місце сили, розвитку і натхнення!» - слоган для зустрічей жінок-славутичанок, які є такими різними: домогосподарки, наймані працівниці, бізнесвумен, громадські активістки…

Учасниці жіночого клубу «Незламні» мріють бути щасливими, впевненими у собі та реалізованими, фінансово незалежними. Й, маючи схожі проблеми, бажання та особливості, об`єдналися навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою і навколишнім світом, незважаючи на виклики буремного часу.

1 березня жінки зустрілися з подологом Оксаною Паскевич. Говорили не тільки про красу, але найголовніше - про те, як зберегти своє здоров’я, зокрема здоров’я ніг.

Розмова вийшла не лише змістовною та корисною, а ще й практичною – пані Оксана після короткої пізнавальної лекції провела для учасниць клубу також практичний майстер-клас із вправами для здоров’я стопи та всього організму. Дякуємо!

Жінки провели свій час не лише з користю для себе, а й з благодійною метою, адже були зібрані кошти, які перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток" 🇺🇦

Тож, запрошуємо тебе на чергову зустріч до Клубу «Незламні»! Це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки 💛💙

Реєструйся на зустріч 22 березня! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

Контакти 050 353 11 35, Старовойтова Арина

Агентство регіонального розвитку м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: