Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Звіт міського голови Славутича онлайн (відеозапис)

Звіт міського голови Славутича онлайн (відеозапис) фото

2 березня відбудеться звіт міського голови Юрія Фомічева у режимі онлайн. Питання можна поставити заздалегідь або у коментарях.

Як повідомив Юрій Фомічев у facebook, стрім можна подивитися на сторінці Славутицької міської ради, на місцевому телебаченні або ж ютубі TV MediaDom - SlavutichLIVE.

"У четвер, 2 березня о 18:00, звітуватиму в прямому ефірі TV MediaDom Slavutich про зроблену роботу за найважчий рік в історії вільної України. Попереду ще багато викликів – щоби йти далі, потрібно відрефлексувати рік, що минув. Розповім, які плани вдалось реалізувати, які нові завдання поставили собі у цих мінливих умовах, а які наміри відкладемо на потім – але в жодному разі їх не відміняємо. Попри те, що нашим основним завданням було вижити і витримати, маємо досягнення, нові проєкти, і мрії", - зазаначив мер Славутича.

Також додав, що як завжди, відповість на всі поставлені запитання. Їх можна поставити у коментарях, або за телефоном 0-800-330-205 – це багатоканальний і безкоштовний номер нашого контакт-центру, або в анонімній формі за посиланням https://forms.gle/8xc7LEp92FG2ZdFu9.

Також ви можете переглянути відеозвіт у запису 

 
 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: