Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«НУШ: від ідеї - до реалізації» - вчитися легко, коли вчитися цікаво!

 «НУШ: від ідеї - до реалізації» - вчитися легко, коли вчитися цікаво! фото

«НУШ: від ідеї - до реалізації» - загальноміський методичний печворк для вчителів початкових класів від ДРУГОЇ ( ЗЗСО №2). Під таким гаслом відбувся семінар для вчителів молодших класів закладів освіти м.Славутича.

Як повідомляє Управління освіти і науки м.Славутич, під час семінару для освітян міста вчителі школи №2 презентували для своїх колег ряд цікавих навчальних проєктів та ідей, які використовують у своїй педагогічній практиці.

В програмі семінару :

- презентація закладу нового типу;

-  варіативність освітніх програм;

- гейміфікація в освіті;

- інклюзивне освітнє середовище;

- освітня програма «Світ чекає крилатих»

- технологія «Розумники»;

- партнерський фідбек.

І про все це - в професійно-дружній та комфортній атмосфері.

Директорка школи №2  Алла Ігнатова презентувала  НУШівський контент по - ШКОЛОманівські.

«Світ чекає крилатих» - програма,  яку презентувала Людмила Смоліговець - вчителька початкових класів ЗЗСО №2 на загальноміському семінарі освітян Славутича.

«Світ чекає крилатих» - ефективна інтегрована! початкова освіта без дитячих сліз, нудної «домашки», і важкого рюкзака

Замість купи звичайних підручників і зошитів - яскравий і цікавий посібник-журнал та індивідуальний BOX, який захопив навіть нас, дорослих, учасників семінару). Улюблені казкові та мультгерої завжди поруч. Унікальна система оцінювання: селфі-аудити, самооцінювання- де діти самостійно визначають рівень своїх досягнень. У кожному навчальному предметі - розділ « Логіка».

Пані Людмила Смоліговець не «згодовує» дітям необхідні знання, а навчає застосовувати ці знання в різноманітних реальних життєвих ситуаціях!

Ще один цікавий проєкт для колег- освітян представила Світлана Сіраш.

Електронні засоби навчання - це цікаво та сучасно, це подобається дітям, а ще - це добрі помічники вчителя.

Електронний освітній інтерактивний проєкт «Розумники» презентувала Світлана Сіраш - вчитель початкових класів ЗЗСО №2 для своїх колег.

В «Розумниках» вдало поєднані тексти, озвучення, малюнки та анімація. Канали сприйняття - зір, слух, тактильні відчуття задіяні максимально, тому діти легко засвоюють матеріал: Інтерактивні завдання, ілюстрована гра із сюжетом, герої якої реагують на правильні і неправильні дії учнів/ениць. І діти миттєво бачать результат виконання та можуть його покращити.

Електронні ресурси можна використовувати як фронтально - на дошці, так і індивідуально, коли учні/ениці працюють за власними комп’ютерами.

Розмірений, спокійний голос пані Світлани Сіраш вказує на професійність та любов до справи, яку робить!

Вчитися легко - коли вчитися цікаво!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: