Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі презентували укриття закладу дошкільної освіти «Крунк»

У Славутичі презентували укриття закладу дошкільної освіти «Крунк» фото

Під час наради керівників закладів освіти Славутича обговорили першочергові дії персоналу закладів освіти в разі загрози вчинення терористичних/диверсійних актів та організацію інклюзивного навчання в умовах воєнного стану.

За інформацією Управління освіти і науки Славутицької міської ради, рада керівників освітніх закладів міста розпочалась із огляду - презентації укриття закладу дошкільної освіти « Крунк».

 

 

Після обговорення найнагагальніших безпекових питань стосовно славутицьких закладів освіти, було прийняте рішення систематично здійснювати навчання, спрямоване на оволодіння навичками реагування на надзвичайні ситуації.

 

 

До обговорення освітянами важливих безпекових питань також долучилась інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Вишгородського РУП ГУНП в Київській області капітан поліції Байова Лілія.

 

 

Після тривалого обговорення, наголосили на особливому значенні підвищення рівня практичної підготовки дітей та підлітків до дій у надзвичайних ситуаціях. З цією метою планують створити в закладах освіти КЛАСИ БЕЗПЕКИ.

 

 

Окрім цього, вирішили  організовувати інклюзивне навчання в закладах освіти, відповідно до чинного законодавства. А також забезпечити проходження педагогами курсів підвищення кваліфікації та удосконалити взаємодію закладів освіти з Інклюзивно - ресурсним центром.

Управління освіти і науки висловлює вдячність Лілії Байовій - за партнерство, Ларисі Гусевій та колективу ЗДО «Крунк» за гостини, Катерині Ісаєвій та Людмилі Живець - за координацію заходу та фото

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: