Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Уперше на ЧАЕС працює повністю жіночий склад представництва МАГАТЕ

Уперше на ЧАЕС працює повністю жіночий склад представництва МАГАТЕ фото

У складі постійного представництва МАГАТЕ для роботи на Чорнобильській АЕС вперше прибув повністю жіночий склад фахівців.

Про це повідомила пресслужба Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС».

"Два офіцера Агентства знаходяться на промисловому майданчику станції у режимі 24/7. Метою такої присутності є зменшення ризиків виникнення ядерної аварії, а також контроль забезпечення ядерної безпеки, захищеності та фізичного захисту на ЧАЕС",- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що постійне представництво передбачає щомісячну ротацію офіцерів МАГАТЕ. 19 лютого на ЧАЕС уперше розпочав роботу повністю жіночий склад представництва.

Це дуже симвоічно - присутність жінок міжнародноої агенції в Україні в той час, коли в державі зароджується нове свято - День української жінки. Святояке хочуть офіційно встановити  25 лютого – у день народження Лесі Українки, і яке вже припало до душі нашим мешканцям, а особливо мешканкам, про що свідчать активні обговорення і вітання у соціальних мережах.

Читайте також: Без 8-го березня, але з Днем українки – святкові нововведення від нардепів

Нагадаємо, 18 січня Рафаель Гроссі та делегація з найвищого керівництва Агентства відвідали промисловий майданчик станції. Мета візиту — відкриття постійного представництва МАГАТЕ на ЧАЕС.

 

Читайте також: МАГАТЕ відкриває постійне представництво на Чорнобильській АЕС

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: