Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зламані долі

Зламані долі фото

Дуже красиву, але трагічну історію кохання славутицької пари Владислава та Олександри ще раз нагадали журналісти Всеукраїнського телемарафону «Єдині новини». Життя Владислава забрала війна… А убита горем молода вдова віднайшла сили жити далі і навіть надавати підтримку таким же жінкам-вдовам, які об’єднались у спільноту «Ми разом».

 

"Ми разом". Із таким гаслом об'єдналися в закриту спільноту українські вдови. Аби допомагати одна одній пережити втрату. В групу додають лише дружин та наречених полеглих героїв, в ній вже понад 600 учасниць. Однак таких жінок за час повномаштабної війни - тисячі.

 
 
 
Як дружини, що втратили своїх чоловіків на війні, допомагають один одній психологічно, юидично і матеріально, дізнавайтесь з відеосюжету ТСН.
 
 
 

Читайте також: Від тяжких поранень помер славутичанин Владислав Колесник

Соціально-психологічний центр м. Славутич у партнерстві з всеукраїнською спілкою «Ми разом» проводять онлайн-зустрічі з жінками загиблих воїнів та досвідченим психологом центру.

Це закритий простір, який наразі об’єднав понад 600 вдів та коханих загиблих військових. Вони розуміють та підтримують одна одну, допомагають розв’язувати юридичні проблеми з оформленням виплат та пільг та разом шукають новий сенс життя.

Пережити горе втрати та спробувати знайти новий сенс життя, знову познайомитись з собою, ти зможеш долучившись до всеукраїнської спілки «Ми разом».

 

 

Час, коли ти відчуваєш підтримку. Час, коли кожна жінка стає рідною. Час, коли твій біль стає нашим спільним болем.

Наші серця об’єдналися, щоб трансформувати це горе та темряву душі в любов та світло...

 

Вступити у спілку можна зв'язавшись з організаторами +380668777819 (Тетяна), +380671229855 (Оксана).

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: