Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька арт-майстерня з присмаком щастя

Славутицька арт-майстерня з присмаком щастя фото

Учені запевняють, що шоколад діє на людину немов наркотики, але без шкоди для організму. А якщо це шоколад, виготовлений власноруч та ще й в чудовій компанії, ефект задоволення та ейфорії збільшується у кілька разів.

У Славутицькому соціально-психологічному центрі створили справжню арт-майстерню шоколаду. Працівники СПЦ разом з Тетяною Кузнецовою організували та провели для своїх відвідувачів майстер-клас із виготовлення шоколадних смаколиків.

Арт-терапія – це завжди цікавий діалог із собою, який надає сили рухатись далі. Це захоплива та дивовижна подорож, у якій ми стаємо сильнішими та щасливішими.

Такий арт-терапевтичний відпочинок не тільки дав змогу отримати нові знання, а й відволіктися від тривожних думок, покращити свій емоційний стан та настрій.

Учасники дізналися цікаві факти про шоколад, його якості та корисні властивості. Також обговорили подальші спільні заходи.

Результатом зустрічі стали чудові шоколадні вироби, зроблені своїми руками, які стануть приємним подарунком на будь-яке свято.

Нагадаємо, Тетяна Кузнецова уже не вперше організовує у Славутичі такі майстер-класи з виготовлення шокладу.

Раніше портал slavutych.info писав про дитячий благодійний захід, де славутицька малеча за допомогою майстрині Тетяни вчилася самотужки готувати шоколад. Гроші зібрані під час шоколадної події передали на потреби ЗСУ.

15 січня Славутицький СПЦ відзначає свій день народження.

Дякуємо нашому Соціально-психологічному центру, на чолі з Віктором Одиницею, за добрі справи, підтримку, чуйність, тепло і надійну допомогу!

Ви як магніт Добра притягуєте до себе лише все позитивне і хороше. Ваша підтримка наших Захисників, воїнів ЗСУ, їхніх родин, сім’ї тих, хто змушений тікати від війни, та всіх тих, хто потребує допомоги, все це не тільки надає належну допомогу, а й окриляєте та спонукаєте до відчуття сенсу життя і відчуття щастя.  

Щиросердно дякуємо і вітаємо з вашим Днем народження!

Перемоги! Процвітання і миру! 

Фото: Соціально-психологічного центру та Вадима ІВКІНА

Читайте також: Славутицький соціально-психологічний центр надає допомогу

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: